Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 30 Ağustos 2016

15 Temmuz, resmi bayram olsun

Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişimini iliklerine kadar yaşamış İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak, Yüce Milletimizin 15 Temmuz’da gösterdiği tarihi başarı “15 Temmuz Milli İrade Bayramı” adıyla resmileşmesini  ve her yıl Türkiye genelinde kutlanmasını teklif ediyoruz..

Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişimini iliklerine kadar yaşamış İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Hükümetinden, “15 Temmuz”un bayram ilan edilmesi için Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne teklif götürmelerini istirham ediyoruz. Önümüzdeki yıldan itibaren “15 Temmuz Milli İrade Bayramı” olarak, milli ve resmi bayramlarımız arasında girmesi en büyük arzumuzdur. 

İstanbul’un taraflı, etkili ve duyarlı bir haber sitesi olarak bu teklifimizin değerlendirileceğini ümit ederek; konuyla ilgili yaptığımız haberimizin resmi bir dilekçe olarak kabul edilmesini talep ediyoruz.

Allah’ın izniyle o gecenin baş kahramanı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ‘Onurlu Türk Milleti’nin cesur davranışları neticesinde ülkemizi vatan hainlerine teslim etmedik. Ve bu büyük mücadelenin sonunda da çok şükür eşi benzeri olmayan büyük bir zafere imza attık.  

Onun içindir ki Kurtuluş ve Çanakkale Savaşlarından alnının akıyla çıktığımız gibi, Yüce Milletimizin, 15 Temmuz’da gösterdiği Milli İradenin bayrama dönüşmesi ricasıyla..

selyus