Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Kasım 2016

ADD’nin ahlaksız başkanı Sertdemir’e haddini bildirin!

ADD Beykoz Şube Başkanı Mualla Sertdemir, Beykoz’da katıldığı bir toplantıda ahlak sınırlarını aşarak Türkiye’nin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti seçmenine fütursuzca hakaret etti.

Dostbeykoz’un haberine göre Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği sabah kahvaltısı programının davetlileri arasında olan ADD Beykoz Şube Başkanı Mualla Sertdemir, TBMM’de gündemde olan çocuk istismarı kanununu bahane ederek saygısızca bu ülkenin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti seçmenine hakaret etti.

Edepten uzak ahlaksız bir konuşma yapan Sertdemir, “Sizin başınıza gelse sizin kızınıza tecavüz edilse… Utanmadan bu yasayı nasıl çıkartacaksınız? Neyin yasası bu? Oy mu toplayacaksınız bu insanlardan? Tabii size bilinçli oylar, seviyeli oylar yakışmaz. Anca böyle hayvana tecavüz eden, insana tecavüz eden, kadına tecavüz eden oylar lazım size çünkü siz o tür insansınız. İnsana bakışınız bu” dedi.  

Konuşması baştan sona hem bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, hem ona oy veren hem de AK Parti seçmenine hakaretlerle dolu olan Sertdemir’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, “E yine gündeme getirirsen yine gününü görürsün sen!” ifadelerine yer verdi.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak öncelikle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği için yargıyı göreve davet ediyoruz. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy veren seçmen ile Genel Seçimlerde AK Parti’ye oy veren seçmenin bu hadsiz kadına haddini bildirmeleri için adli yolları başvurmaları yönünde buradan çağrı yapıyoruz.  

Biedep Mualla Sertdemir’in konuşmasının tamamı şöyle: “İnsan ırkının olmazsa olmazı eşitlik ilkesi doğrultusunda karşı cinsin birbirini istismar etmesi bile bizim için kabul görmezdir. Karşı cinsler hiçbir zaman birbirlerini cinsel istismarda bulunamazlar. Kadın olsun, erkek olsun. Toplumumuz ataerkil bir toplum olduğu için erkek egemenliğinin hüküm sürdüğü ve 14 yıla yakın erkek egemenliğinin topluma yansıtılması her alanda bu şekildedir. Hükümet bir kere kadına sahip çıkmıyor. Eğitimi git gide cahilleştiriyor. Bunu yenmek eğitim işidir. Eğitimle kuvvetlenir karşı cinsler örgütlenirler. Bir yasa çıkartıyorlar. Af yasası! Böyle bir şey olamaz. Buna hiçbir anne müsaade edemez. Sizin başınıza gelse sizin kızınıza tecavüz edilse… Utanmadan bu yasayı nasıl çıkartacaksınız? Neyin yasası bu? Oy mu toplayacaksınız bu insanlardan? Tabii size bilinçli oylar, seviyeli oylar yakışmaz. Anca böyle hayvana tecavüz eden, insana tecavüz eden, kadına tecavüz eden oylar lazım size çünkü siz o tür insansınız. İnsana bakışınız bu. Bu yasa çıkamaz! Ertesi günü Sayın Cumhurbaşkanı, yine sayın diyorum makama saygımız olduğu için. Çıkmış ‘bu yasa şimdilik kalktı ama yine gündeme gelecek’ diyor. E yine gündeme getirirsen yine gününü görürsün sen!”

Kaynak: dostbeykoz

selyus