Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Ocak 2021

Ahmet Davutoğlu’ndan 28 Şubat uyarısı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Sayın Erdoğan’ı buradan uyarıyorum, aklı başında herkesi uyarıyorum, bundan sonraki ilk aşamada Erdoğan da tasfiye edilecek ve muhafazakarların bir daha başı dik dolaşamayacakları tarzda otoriter rejim kurulacak” iddiasında bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Karar’a konuştu. Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı “Uyarıyorum” diyerek çağrıda bulundu.

“DAVUTOĞLU’NDAN ÇOK İDDİALI SÖZLER”

“Türkiye ve Erdoğan, şu anda 28 Şubatçıların vesayeti altında. 28 Şubat’ta Türkiye’ye otoriter bir deli gömleği giydirmek isteyenler, şu anda Erdoğan’ı kuşatmış durumda.” ifadelerini kullanan Davutoğlu, “Sayın Erdoğan’ı buradan uyarıyorum, aklı başında herkesi uyarıyorum, bundan sonraki ilk aşamada Erdoğan da tasfiye edilecek ve muhafazakarların bir daha başı dik dolaşamayacakları tarzda otoriter rejim kurulacak” dedi.

“SELÇUK ÖZDAĞ’IN KAFASINA 17 DİKİŞİ ATILDI”

Davutoğlu, Gelecek Partisi’nin engellendiğini iddia ederek “Türkiye’de siyasi denklemi Gelecek Partisi değiştirmiştir. Gelecek Partisi’nin önünü diğer aktörlerle birlikte engellemeye çalışıyorlar. Diğer partilerin önünde bir engel yok ama Gelecek Partisi engelleniyor”

“BU ÖLDÜRME KASTIYLA YAPILAN BİR EYLEMDİR”

Sopalı ve silahlı saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın kafasına 17 dikişi atıldığını ve ameliyat olduğunu hatırlatan Davutoğlu “Bu öldürme kastıyla yapılan bir eylemdir. Fiilen içinde silahlı vardır. Beş kişiden, ikisi silahlı.” dedi. Yeni Akit

selyus