Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Ocak 2021

Ekrem İmamoğlu’nu, Ekrem İmamoğlu yapan kibir abidesi Mücahit Birinci’dir!

Dönemin Beylidüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Zaten siz konuştukça ben oy kazanıyorum Mücahit bey. Ben sizin şahsıma dönük konuşmalarınıza sonuna kadar müsaade edeceğim. Siz konuştukça gerçekten oyum artıyor, sempatim artıyor, onu söyleyeyim.”

Beylidüzü Belediye Meclisi geçen dönem toplantılarının birinde o dönem Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu’na “Mart seçimlerinde sandığa gömüleceksiniz” diye seslenen AK Parti Grup Başkan Vekili Mücahit Birinci, “Bu net” dedi.

Birinci ’ye ciddiye alamayarak cevap veren dönemin Beylidüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Zaten siz konuştukça ben oy kazanıyorum Mücahit bey.”

İmamoğlu, 5 yıl boyunca  beceriksiz kibir abidesi Mücahit Birinci ile kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı ve o dönemler Beylikdüzü’nde bile doğru dürüst tanınmazken, bu kibirli sayesinde İstanbul’da ünlü oldu.

Daha iddialı; İBB Başkanı Ekrem İmaoğlu’nun bugünkü Ekrem İmamoğlu olmasının en büyük müsebbibi bu kibirli Birinci’dir.

MECLİSTE KARŞILIKLI KONUŞMA HER ŞEYİ ANLATIYOR

Mecliste konuşma yapan Birinci, “Sizin belediyeniz yönetilemez hale geldi, sayın başkan. Sizin belki şahsi bir siyasi kariyer planlamanız olabilir. Ona hiçbir şey demiyorum. Fakat Beylikdüzü yerelinde kariyer planlaması yapmamanızı tavsiye ediyorum. Çünkü, önümüzdeki seçimde Mart ayında gerçekleri gören vatandaşlarımız tarafından sandığa gömüleceksiniz. Bunu net bir şekilde ifade ediyorum. Buna inancımız tamdır” dedi.

ZATEN SİZ KONUŞTUKÇA BEN OY KAZANIYORUM MÜCAHİT BEY!

Birinci’ye cevap veren geçmiş dönem Beylidüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Kariyer planlamamı ben yapmam, halk yapar. Yeterki siz konuşun. Oy kazanmam için benim konuşmama hiç gerek yok. Zaten siz konuştukça ben oy kazanıyorum Mücahit bey. Ben sizin şahsıma dönük konuşmalarınıza sonuna kadar müsaade edeceğim. Siz konuştukça gerçekten oyum artıyor, sempatim artıyor, onu söyleyeyim. Bundan sonra ben size daha çok söz hakkı vermek konusunda şimdiden söz veriyorum” diye cevap verdi..!!

selyus