Ahmet Poyraz, ustalık dönemine yürüyor

Ahmet Poyraz, ustalık dönemine yürüyor

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Gönül Belediyeciliği” anlayışı ile Sevgi Yürüşleri’ne devam ediyor.

Teşkilat mensupları ve belediyedeki çalışma arkadaşlarıyla birlikte mahalle mahalle yürüyüşler yaparak vatandaşlara karanfil dağıtan ve hasbihâl eden Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 2 aydan fazla bir zamandır sahada yaptığı çalışmaların neticesinde bugün rakiplerine adeta fark attı…

Hizmetlerin devamlılığından yana olduklarını ifade eden Çekmeköylüler, “Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz’ın 10 yıldır yaptıkları ortada, diğer adaylar sadece taahhüt ediyor, ancak onların diğer belediyelerini de görüyoruz. O ilçelerde oturan vatandaşlarımız hizmetten yoksun. Zaten her şey ayan beyan ortada” diyerek oylarını istikrardan yana kullanacaklarını ifade ediyorlar.

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından ustalık dönemi başlayacak olan Çekmeköy Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Poyraz, “Seçim boyunca sahada samimiyetle çalışan ve ter döken arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Çekmeköylü vatandaşlarımız bizlere bir dönem daha görev verdiklerinde söz verdiğimiz projelerin hepsini hayata geçireceğimiz gibi fazlasını yapacağız” dedi.

selyus