Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 2 Ekim 2016

AK Ataşehir, teşkilatıyla buluştu

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı’nın öncülüğünde Danışma Meclisi gerçekleştirerek teşkilatıyla buluştu.

Ataşehir İlçe Teşkilatlarının yoğun katılımı ile gerçekleştirilen Danışma Meclisine AK Parti İstanbul Milletvekilleri Dr. Ravza Kavakçı Kan, İsmet Uçma, Osman Poyraz, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. M. Naim Yağcı, AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, AK Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Görgülü, belediye meclis üyeleri, üç kademe ilçe yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.  

YAĞÇI ” ATAŞEHİR’DE İDARECİMİZE SAHİP ÇIKMAYA ÇALIŞTIK”

Danışma Meclisinde bir konuşma yapan AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. M. Naim Yağçı, ”15 Temmuz hain darbe girişimine karşı karşıya geldik. Onların bu darbe girişimine bu millet özveri ile bedenlerini siper ettiler. Hiç bir şekilde teslim olmadık. Ülkemizi de teslim etmedik. 15 Temmuz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize şifalar diliyorum. 15 Temmuz akşamı kahramanlık destanı yazan kadınlarımızı da kutluyorum. Onların ortaya koydukları cesur ve kararlı tutumunu unutmayacağız Ataşehir’de idaremize sahip çıkmaya çalıştık. Ataşehir’de ‘İdarecine sahip çık’ nöbetleri tuttuk. Bizimle beraber olan Ataşehirlilere gönülden teşekkür ediyorum. Bizler durmadan yorulmadan yolumuza devam edeceğiz” dedi.

selyus