Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 17 Ocak 2017

AK Kadın Tuzla Diyarbakır’da

Diyarbakır’da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı’ya İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları ile Tuzla İlçe Kadın Kolları Yönetimleri eşlik etti.

AK Kadın Tuzla önemli bir çalışmanın daha altına imza attı. AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Gönül Köprüsü Projesi’nin ilk gönüllüleri olarak kardeş ilçeleri Diyarbakır/Silvan ve Sur İlçelerini, İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları: İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Yeşil Aytülüm, İl Kadın Kolları Sosyal İşler Başkanı Gülten Teoman,  İl Kadın Kolları İnsan Hakları Birimi Başkanı Yıldız Konal Süslü ve ilçe yönetimiyle birlikte ziyaret etti.

Yaptıkları ziyaretle ilgili önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, “Diyarbakır/Silvan teşkilatımızda bizleri bekleyen teşkilat mensuplarımız ile biraraya geldik. Kardeşlik ruhuyla Tuzla’daki ve İstanbul’daki başkanlarımızın selamını ilettik. Silvan sokaklarında hasta ziyaretleri, çatkapılar yaparak kardeşliğimizi dile getirdik. Ziya Gökalp İmam Hatip Orta Okulunda ve Milli Egemenlik İlk Okulunda yavrularımızla biraraya gelip kış ayındaki ihtiyaçları olan Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı beyin desteğiyle mont ve botlarını, AK Kadın Tuzla olarak başlattığımız kitap kampanyası ile kitaplarını kendilerine takdim ettik.” dedi.  

“İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ, KADINLARIMIZIN GURURU OLAN ASUMAN KARACIK HANIMI ZİYARET ETTİK”

Konuşmasına devam eden Başkan Bacacı, “Silvan Aile Destek Merkezi’ndeki hanımlarımızın elemeği göz nuru kurslardaki yaptıkları güzel ürünlere şahitlik edip evden çıkıp kendilerini yetiştiren hanımlarımıza alkış tuttuk. Silvan Kaymakamı aynı zamanda kayyum olarak atanan Belediye Başkanı Adem Çelik beyi makamımda ziyaret edip kadınlar ile ilgili yapılan faaliyetlerde yanlarında olması için destek istedik. İlçe Halk Eğitim Merkezi ziyaretimizle müdürümüz Nimet Polattağ bey ile çalışmaları hakkında bilgi alıp, hanım kardeşlerimizin üretmeleri noktasında her zaman destek olacağımızı belirttik. Üreten Halk Eğitim Merkezi öğrenci hanımlarımızı ziyaret edip ürettikleri ürünleri yerinde görüp kendilerine teşekkür ettik. Silvan ilçemizden ayrılıp Sur ilçemize yeni atanan İlçe Emniyet Müdürümüz, kadınlarımızın gururu olan Asuman Karacık hanımı ziyaret ettik. Sivil kıyafet giyip sizinle kapı kapı dolaşmaya vatandaşımızla hasbihal etmeye varım diyen cesur müdürümüzden Allah’ım razı olsun, yeni görevinde yar ve yardımcısı olsun inşallah…” diye konuştu.

BAŞKAN BACACI, İLGİLİ HERKESE TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Derya Bacacı, “Evet… Gönülden gönüle girdiğimiz, ziyaret edip derdiyle dertlendiğimiz, çatkapılarla tanışıp insanlarla hasbihal ederek bıraktığımız sıcacık, samimi muhabbetlerimiz ve gönlümüz ile bugün Silvan’daki kardeşliğimiz yarın ise Doğudaki tüm ilçelerimizdeki yapacağımız ziyaretlerimizdeki KARDEŞLİĞİMİZ DAİM OLSUN.

Gönül Köprüsü projesinin ilk gönüllüsü olmayı nasip eden Rabbim’e şükürler olsun. İl Başkanlığımızın nezdinde Kadın Kolları Başkanım Şeyma Döğücü hanımefendiye, Ekibine bizlerle birlikte olan İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanım Yeşil Aytülüm hanıma, İl Kadın Kolları Sosyal İşler Başkanım Gülten Teoman hanıma, İl Kadın Kolları İnsan Hakları Birimi Başkanım Yıldız Konal Süslü hanıma, Tuzla İlçe Başkanım Sebahattin Demirci beye ve bayanlar olarak desteğini hep üzerimizde hissettiğimiz Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı beye, kıymetli ekibime, AK Kadın Tuzla olarak bizleri sıcacık karşılayan Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanım Mukaddes Tanılır Evsen hanıma, ekibine ve güzel bir program hazırlayan kardeş ilçemiz Silvan Kadın Kolları Başkanım Fatma Hudayl Hoşer hanıma, ekibine çok teşekkür ediyorum. Rabbim çalışmalarını bereketlendirsin inşallah… Durmak Yok…” şeklinde konuştu. 

selyus