Ana Sayfa YAŞAM 17 Ocak 2017

Tokatlılar Haleplilere topladığı nakdi yardımı Türk Kızılayı’na teslim etti

Tokat/Babaköyü Dernek Başkanı Mustafa Karlı, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Halep’e şartlı nakit bağışlarını Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Can’a teslim ettiler.

Halepliler için maddi, manevi çaba içerisinde olan Tokatlılar bir kez daha farklılıklarını ortaya koydu. Tokat/Babaköyü, aralarında topladıkları parayı, Türk Kızılayı Ümraniye Şubesi’nde Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Can’a teslim ettiler. Türk Kızılayı Ümraniye Şube Başkanı Ali Şentürk’ün de hazır olduğu buluşmada, Tokat/Babaköyü Dernek Başkanı Mustafa Karlı Yönetim Kurulu ile birlikte temsili para maketini teslim ederek, “Halepliler bizim kardeşlerimizdir. Onların Çanakkale’de bizimle birlikte cephede nasıl savaştıklarını hiçbir zaman unutmadık.” diye açıklama yaptı.  

Bağışla ilgili kısa bir açıklama yapan Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Can, “Tokat/Babaköyü Dernek Başkanı Mustafa Karlı ve Yönetim Kurulu, Türk Kızılayı Ümraniye Şubemizi ziyaret ederek Halep’e şartlı nakit bağışlarını Şube Başkanımız Ali Şentürk’le beraber teslim aldık. Allah hayırlarını kabul etsin.” dedi.  

selyus