Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Ocak 2016

AK Kadınlarda yeni bir heyecan!

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları’nda yeni bir heyecan başladı. Göreve gelen İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, asil ve yedek yönetim kurulunu açıkladı. Asil ve yedek yönetim kurulu listelerini kendi sosyal hesaplarından paylaşan Başkan Av. Şeyma Döğücü, her iki yönetiminin İstanbul’a hayırlı olmasını temenni etti.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları’nda yeni bir heyecan başladı. Geçtiğimiz günlerde kutlu davanın bayrağını önceki Başkan İffet Polat’tan teslim alan İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, asil ve yedek yönetim kurulunu açıkladı. Yoğun taleplerin içinden günlerce ve titizlikle yönetimlerini yapmaya çalışan Başkan Döğücü, 8 Ocak Cuma günü tarihinde asil ve yedek yönetim kurulu listelerini sosyal medyadan paylaştı.

Sosyal medyaya düşen listelerde kendisini, yakınlarını, arkadaşlarını ve ilçelerden ekip arkadaşlarını gören yüzlerce kadın teşkilat mensubu paylaşımların altından yorum yaptılar.

Asil ve yedek yönetim kurulu listelerini kendi sosyal hesaplarından paylaşan Başkan Av. Şeyma Döğücü, her iki yönetiminin İstanbul’a hayırlı olmasını temenni etti.  

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü başta olmak üzere, asil ve yedek yönetim kurulu listelerinde bulunan tüm ekibe ayrı ayrı başarılar diliyoruz. 

selyus