Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Nisan 2023

AK Parti Ataşehir’in liste gururu

AK Parti, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne katılacağı ve Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim ettiği milletvekili aday listelerini açıkladı. İstanbul 3 bölge vekil listelerinde yüzde 65 yeni isimlere yer verildi.

İstanbul 1. Bölgede dikkatimizi çeken bir gelişme oldu. AK Parti Ataşehir ilçesi, listeye 4 ismi sokarak büyük bir başarıya imza attı.

Önceki dönem İlçe Başkanı İsmail Erdem başta olmak üzere Esma Ersin, Avukat Mustafa Naim Yağcı ve Veli Arslan 1. Bölgeden listeye girdi.

İsmail Erdem’in Ataşehir İlçe Başkanı olduğu süre ekibiyle birlikte gösterdiği performans genel merkezin dikkatlerinden kaçmadı ve Ataşehir teşkilatının hakkını teslim etti. Saha hakimiyeti ve insanlara dokunuşu ile öne çıkan İsmail Erdem’in bu başarıda büyük payı var.

Bundan sonraki süreçte hep göz önünde olacak olan AK Parti Ataşehir teşkilatlarının yeni İlçe Başkanı Burak Çiftçi, tecrübeli isim İsmail Erdem’den devraldığı bayrağı, siyasi tecrübesiyle daha yukarılara taşımak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

selyus