Ana Sayfa YAŞAM 11 Nisan 2023

Başkan Döğücü, şehit yakınları ve gazilerle iftar sofrasından buluştu

Sancaktepe Belediyesi ilçede yaşayan şehit yakınları ve gaziler için iftar yemeği düzenledi. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün de katıldığı programa şehit ve gazi yakınları yoğun ilgi gösterdi.

10 Nisan Pazartesi akşamı Sancaktepe Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde bulunan Davet Salonu’nda düzenlenen iftar programına; Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Siyasi Parti Temsilcileri, Şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları katıldı. 10 Nisan polis haftası nedeniyle programa birçok polis katılım sağladı.

İftar programına katılan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “İnsan söyleyecek pek bir şey bulamıyor. Çünkü burada gerçekten canını sevdiğini ortaya koymuş, memleketi için vatanı için bayrağı için ezanı için canını vermiş insanlar, canını ortaya koymuş insanların yakınları var. Polis haftamız aynı zamanda. Bu güzel organizasyonu içişleri bakanlığımız, kaymakamlığımız ortak düzenliyor. Bizde Sancaktepe’deki şehit yakınlarımız ve gazilerimizle birlikteyiz. Ramazan’ın bereketini kardeşliğini birlikte paylaşıyoruz. Ben onlarla bir arada olmaktan çok mutlu oluyorum” dedi.

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, “Ramazan ayının bereketi elbette çok değerli. Bu durum şehit yakınlarımız ve gazilerimizle olunca başka bir noktaya ulaşıyor. Biz de kaymakamlığımız olarak belediye başkanlığımızın da desteği ile ilçede bulunan şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi ağırlayarak iftar sevincini paylaştık. Ramazan ayında şehit yakınlarımız ve gazilerimiz ile birlikteyiz. Şehitlerimizin yakınları bizler için çok kıymetli. Gazilerimiz var onlar olmazsa biz olamazdık. Dolayısıyla bu vatanı biz onlara borçluyuz. Her fırsatta da bir araya gelmeye çalışıyoruz” dedi.

Kıbrıs Gaziasi Fevzi Çimen, “Herkesten Allah razı olsun. Belediye başkanımızdan, kaymakamımızdan. Kıbrıs gazisiyim 1954 doğumluyum birinci ve ikinci harekata katılmış bir insanım. Yaramız da var şarapnel var. 20 ay askerlik yaptım orda. Arkadaşlarımızla yakınlarımızla iftar açıyoruz mutluyuz” dedi.

selyus