Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 14 Temmuz 2016

AK Parti’de kişisel hesap olamaz

Başbakan Yıldırım, AK Parti’de bakanların, milletvekillerinin, belediye başkanlarının, il ve ilçe başkanlarının hep aynı istikamete baktıklarına değinen Başbakan Yıldırım, AK Parti siyasetinde hiçbir kimsenin asla kişisel hesabının olmayacağını söyledi.

AK Parti Genel Başkan ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi’nde 110. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada AK Parti siyasetinde hiçbir kimsenin asla kişisel hesabının olmayacağının altını kalın puntolarla çizdi!

AK Parti’de bakanların, milletvekillerinin, belediye başkanlarının, il ve ilçe başkanlarının hep aynı istikamete baktıklarına değinen Başbakan Yıldırım, AK Parti siyasetinde hiçbir kimsenin asla kişisel hesabının olmayacağını dile getirdi. Milletin desteğinin 1 Kasım seçimlerinde de devam ettiğini aktaran Yıldırım, Türkiye’yi siyasi istikrarsızlıktan kurtaran, siyasete itibar kazandıran bu başarının önce Allah’ın lütfu sonra da AK Parti, ak teşkilatının eseri olduğunu belirtti. Yıldırım, teşkilatı kutlayıp, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Yıldırım, AK Parti’nin 15. kuruluş yıldönümüne çok az bir süre kaldığına dikkati çekerek, AK Parti’nin 15 yılda destanlar yazdığını, milletin doldurduğu karne notunda ise üstün başarı, takdir ve teşekkürün yer aldığını bildirdi.

selyus