Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 14 Temmuz 2016

Başbakan Yıldırım, “O yürek…“

“O YÜREK KURUCUMUZ, TÜRKİYE SEVDALISI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN YÜREĞİDİR”

Başbakan Yıldırım, “Türkiye’yi geçtiği girdaplardan kurtarmak için mangal gibi yürek gerekiyordu. O yürek kurucumuz, Türkiye sevdalısı Recep Tayyip Erdoğan’ın yüreğidir. O yürek AK Parti kadrolarının yüreğidir. O yürek sayesinde Türkiye’nin hem aklı hem de vicdanı olmayı 15 yıldır başardık.”

AK Parti Genel Merkezi’nde 110. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı düzenlendi. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binalı Yıldırım toplantıya katılarak önemli açıklamalar yaptı.

“Türkiye büyüdü, AK Parti Türkiye ile beraber büyüdü. Her iktidar bir öncekinden bayrağı daha yükseltme fırsatı verdi. Bugün de ülkesine, milletine hizmet için enerjisi olan, hizmet aşkı olan, heyecan olan tek parti Türkiye’de yine AK Parti olduğunu söyleyen Başbakan Yıldırım, “Türkiye’yi geçtiği girdaplardan kurtarmak için mangal gibi yürek gerekiyordu. O yürek kurucumuz, Türkiye sevdalısı Recep Tayyip Erdoğan’ın yüreğidir. O yürek AK Parti kadrolarının yüreğidir. O yürek sayesinde Türkiye’nin hem aklı hem de vicdanı olmayı 15 yıldır başardık.” dedi.

2002 yılından bu yana Türkiye’ye, Türkiye’nin idaresine damga vuran AK Parti’nin, Türkiye için yeni ve daha büyük hedeflerle kutlu yürüyüşüne devam ettiğini belirten Yıldırım, “Kurulduğu günden bu yana AK Parti, partilerden bir parti olmamış, Türkiye’nin asırlık sorunlarını çözmek için gerekli inisiyatifi almıştır. AK Parti olarak bizler 14 senedir milletin emanetini şanla, şerefle taşıyoruz. Hamdolsun ki alnımız ak, yüzümüz pak.” diye konuştu.

selyus