Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 14 Temmuz 2016

AK Parti siyaseti bir itibar siyasetidir

Başbakan Yıldırım, “AK Parti öncesini hatırlamak isteyenler muhalefet partilerimizin bugünkü haline dikkatlice baksın. Resmen iç çekişmelerle enkaz altında kalmış vaziyetteler. AK Parti siyaseti işte o yüzden bir itibar siyasetidir”

AK Parti Genel Merkezi’nde 110. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, burada yaptığı konuşmada: “AK Parti öncesini hatırlamak isteyenler muhalefet partilerimizin bugünkü haline dikkatlice baksın. Resmen iç çekişmelerle enkaz altında kalmış vaziyetteler. AK Parti siyaseti işte o yüzden bir itibar siyasetidir”

“AK PARTİ ÖNCESİNİ HATIRLAMAK İSTEYENLER MUHALEFETE BAKSIN”

AK Parti’nin milletten aldığı güçle yoluna kararlılıkla devam ettiğini dile getiren Yıldırım, şu değerlendirmelerde bulundu:

“AK Parti öncesini hatırlamak isteyenler muhalefet partilerimizin bugünkü haline dikkatlice baksın. Resmen iç çekişmelerle enkaz altında kalmış vaziyetteler. AK Parti siyaseti işte o yüzden bir itibar siyasetidir. AK Parti, siyasete kalite getirmiştir. AK Parti ile beraber siyaset Türkiye’de itibar kazanmıştır. Toplumsal mühendisler, demokrasiye ayar yapmaya çalışanlar, siyaseti istedikleri gibi dizayn etmeye çalışanlar AK Parti’den sonra işsiz kalmışlardır. Millete parmak sallayanlar, tepeden bakanlar, vatandaşa ‘bugün git yarın gel’ diyenler artık siyaset sahnesinde yok olmuşlardır. Türkiye hiç ama hiç o günlere bir daha dönmeyecek. Milletimiz rahat olsun. ‘O günler geri gelsin’ diye çırpınanlar, boşuna hayal kuruyorlar.”

Başbakan Yıldırım, AK Parti’nin “emek, umut, alın teri, akıl teri, üretim” demek olduğunu ifade etti. AK Parti ile korku ile karamsarlığın yok olduğunu, yerine umut ve güven geldiğini, AK Parti sayesinde Türkiye ekonomisinin, milli gelirinin üç kat büyüdüğünü aktaran Yıldırım, Türkiye’nin AK Parti kadroları sayesinde karanlık girdaptan çıktığını, dev projelerle tanıştığını söyledi.

Bugün dünyada başarılı 10 büyük projesinden en az üçünün Türkiye’de gerçekleşmesinin haklı bir başarı olduğuna değinen Yıldırım, AK Parti’nin siyaset öznesini vesayet odakları değil, milletin oluşturduğunu bildirdi.

selyus