Ana Sayfa YAŞAM 14 Ocak 2024

Genç Kızılay, “Kalem Buluşmaları” programı düzenledi

İstanbul Genç Kızılay, Kadıköy Genç Kızılay ve Zeytinburnu Genç Kızılay’ın ortaklaşa düzenlediği “Kalem Buluşmaları” programına İstanbul Takipte Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci ile Kent Şişli Gazetesi Yazarı Fatih Mehmet Moray konuk oldu.

13 Ocak Cumartesi günü Zeytinburnu Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen programda konuklar kendilerini tanıttıktan sonra gelen soruları cevapladı.

HİLAL KAPLAN’A ADALET AYRIMI!

Mesleğinizde sorunlar yaşıyor musunuz? sorusunu cevaplayan İstanbul Takipte Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci, bir çok sorunu anlattıktan sonra şunları ifade etti: “Bir gazetenin köşe yazarlığını yapan ve aynı zamanda TRT Yönetim Kurulu Üyesi olan Hilal Kaplan ile ilgili “Hilal Kaplan kocasından boşandı” başlıklı habere yargının yayın yasağı getirmesine çok sinirlendim. Haberde hiçbir yorum olmadığı halde ve yalın cümlelerle yapılmasına rağmen yasak getirilmesini iktidarın şımarık gazetecisi Hilal Kaplan’ın arkasının güçlü olmasına bağlıyorum. Geçmişi karanlık olduğu iddia edilen bu tür insanların lehine ayırım yapılması adalete olan güvenimizi de sarsıyor” dedi.

selyus