Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 9 Mart 2017

AK Parti İstanbul kadın siyasetçileri Başkan Can’ı ziyaret etti

Ümraniye’de ikamet eden, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Hacer Haniç, ‘Yeni Anayasa Yeni Türkiye’ isimli kitabını Züleyha Şekerci, Ayşe Morgül ve Münevver Yorulmaz; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Hacer Haniç, Züleyha Şekerci, Ayşe Morgül ve Münevver Yorulmaz’ı makamında ağırladı. Gerçekleşen görüşmede Hacer Haniç, Başkan Hasan Can’a Yeni Anayasa ile ilgili yazmış olduğu kitabı takdim etti. Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Türkân Öztürk ve Sibel Şenocak bulundu. 

Ziyaretin sonunda Hacer Haniç; bir Ümraniyeli olarak yapmış olduğu projelerle Ümraniye’nin çehresini değiştirdiği ve güzelleştirdiği için Başkan Hasan Can’a teşekkür etti ve misafirperverliğinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Başkan Hasan Can ise; AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Hacer Haniç,  Züleyha Şekerci, Ayşe Morgül ve Münevver Yorulmaz’a nazik ziyaretleri ve hediye ettikleri kitap için teşekkürlerini etti.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Hacer Haniç, ziyaret sırasında ‘Yeni Anayasa Yeni Türkiye’ isimli kitabını Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a hediye etti.

 

selyus