Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Mart 2017

AK Parti Kadıköy’den tam saha referandum markajı

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak her gün İstanbul’da bütün hızıyla devam eden referandum çalışmalarını takip etmeye devam ediyoruz. Bugünkü takip durağımız yoğun bir çalışma içinde olan AK Parti Kadıköy oldu. İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in öncülüğünde AK Parti Kadıköy’den tam saha referandum markajı devam ediyor.

İstanbul’da referandum çalışmaları bütün hızıyla sürüyor. İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak her gün ilçe ilçe gezdiğimiz referandum çalışmalarında bugünkü durağımız Kadıköy oldu. Teşkilat ekibiyle sahada gezdikten sonra takibimizi Kadıköy İskele Meydanı’nda sürdürdük. AK Parti Kadıköy tarafından İskele Meydanı’nda kurulan çadırı ziyaret ettik ve buradaki gelişmelere şahit olduk. Yoğun ilginin olduğu çadıra ayrıca karşı görüşten olan vatandaşların da gelip “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” ve anayasa paketinde bulunan 18 madde hakkında bilgi aldıklarını gördük. AK Parti çadırının bir güzel diğer yanı ise konuya hakim bir çok hatip, vatandaşların kafasındaki sorulara net bir şekilde cevap vermesi oldu.  

“GELEN HER VATANDAŞIMIZLA İLGİLENİYORUZ”

Kadıköy’deki tüm bu çalışmaların başında bulunan tecrübeli ve başarılı ilçe başkanı AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin şunları söyledi: “Şuanda Kadıköy İskele Meydanı’nın kurduğumuz bu büyük çadırda çalışmalarımız sürüyor. Burayla birlikte Kadıköy’ün 5 merkezi noktada her gün çalışma yapıyoruz. Bunların 4 tanesi bütün Anadolu Yakası’na hitap eden noktalar, bir tanesi de Kadıköy’de her gün bir mahallede kurulan semt pazarı. Buraları sayacak olursak, Kadıköy Meydanı, Marmaray Ayrılıkçeşme İstasyonu, Uzunçayır Metrobüs İstasyonu, Söğütlüçeşme Metrobüs İstasyonu’nda çadır ve AK Nokta araçlarımız bulunmaktadır. AK Parti Kadıköy ilçe teşkilatı olarak her gün 5 noktada çalışma yapıyoruz. Bu noktaların başında konuya hakim hatiplerimiz duruyor. Çalışma noktalarımıza gelen vatandaşlarımızla bu arkadaşlarımız muhatap oluyor, gelen sorulara cevap veriyor ve yeterince de ilgileniyorlar. Vatandaşlarımız her geçen gün daha fazla ilgi gösteriyor. İnşallah sonu daha iyi olacak” dedi.

selyus