Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Mayıs 2024

AK Parti Milletvekili Serkan Bayram’a Birleşmiş Milletler’den ‘Barış Elçisi’ ödülü

AK Parti İstanbul Milletvekili Avukat Serkan Bayram Birleşmiş Milletler DMW Uluslararası diplomatlar birliği tarafından ‘Barış Elçisi’ ödülü aldı. Uluslararası Diplomatlar Birliği ve organizasyonun yönetim kurulu üyesi olan Frederick Brabandt, Milletvekili Bayram’ı, Oslo’da Nobel Ödülü’ne aday göstereceklerini belirtti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Avukat Serkan Bayram, Almanya’nın Bonn şehrinde düzenlenen Birleşmiş Milletler DMW Uluslararası diplomatlar birliği tarafından ‘Barış elçisi’ ödülüne layık görüldü. Ödülünü Uluslararası Diplomatlar Birliği Başkanı Prof. Dr. Günther Meinel’in elinden alan Bayram, sosyal medya hesabından teşekkürlerini iletti. Bütün ömrünü engelli hakları için mücadele ile geçiren Milletvekili Bayram, aldığı ödül ile göğsümüzü kabarttı.

İstanbul Milletvekili Bayram, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Bonn/ Almanya

Birleşmiş Milletler DMW Uluslararası Diplomatlar Birliği tarafından şahsıma “Barış Elçisi” unvanı verilmiştir.

Bizi bu unvana layık gören Uluslararası Diplomatlar Birliği Başkanı Sayın Prof. Dr. Günther Meinel’e ve Birleşmiş Milletler DMW Uluslararası Diplomatlar Birliğine sonsuz teşekkürler.”

Uluslararası Diplomatlar Birliği ve organizasyonun yönetimi kurulu üyesi olan Frederick Brabandt, organizasyonda yaptığı konuşmada Avukat Serkan Bayram’dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sevgi ve saygılarını ileten Brabandt, Milletvekili Bayram’ı, Oslo’da Nobel Ödülü’ne aday göstereceklerini belirtti. Bayramı yürekten tebrik eden Frederick Brabandt, Filistin’e verilen destekten ötürü Türkiye’ye teşekkür etti. Filistin için bağımsızlık arzulayan Brabandt, ”Bir gün ak-parti-milletvekili-serkan-bayrama-birlesmis-milletlerden-baris-elcisi-odulu, Filistinlilerin olacak’ dedi. Kaynak: Sabah

İlginizi çekebilir

Ali Yerlikaya olmaz!

Ali Yerlikaya olmaz!

selyus