Ana Sayfa YAŞAM 30 Ekim 2015

Başkan Can, “Allah bu milletin ağzının tadını bozmasın”

Ümraniye Belediyesi Muharrem Ayı nedeniyle her yıl geleneksel hale getirdiği aşure dağıtımlarına kazanların başına geçerek vatandaşlara aşure dağıtan Belediye Başkanı Hasan Can, “Allah bu milletin ağzının tadını bozmasın” dedi.

Kardeşliğin, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin her platformda önemine vurgu yapan Ümraniye Belediyesi Muharrem Ayı vesilesiyle belirlenen noktalarda aşure dağıtımlarını sürdürüyor. Ümraniyelilerin yoğun katılımı ile uzun kuyrukların oluştuğu aşure dağıtımları bugünde 3 farklı noktada; Armağanevler Hz. Ali Camii, Çakmak meydanı ve Dudullu meydanında devam etti. 3 ayrı noktada gerçekleştirilen aşure dağıtımı programına, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, AK Parti Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ahmet Berat Çonkar, Ümraniye Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Eminmollaoğlu ve Hakan Karataş, birim müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belirlenen üç noktada 13 bini aşkın kişiye aşureler dağıtıldı. Aşure dağıtımları ise Cuma ve Cumartesi günü boyunca belirlenen noktalarda devam edecek.

İlginizi çekebilir

İstanbul hazır mısın?

İstanbul hazır mısın?

selyus