İlhami GÜNAYDIN

Geçmişten Geleceğe

AK Parti siyasetine yön veren etkin ve yetkinlerin dikkatine..!!!

“İşi ehline, emaneti sahibine teslim edin”.

Reis; emanetin emanetimizdir… Lakin emanetinde yanlış yönlendirmeler neticesinde tahribatlar meydana gelmiştir.

Partiler de tıpkı canlılar gibi doğar, büyür ve ölürler. Geçmişe dönüp baktığımızda bir çok partiler bu manada kuruldular, iktidar oldular, muhalefete düştüler nihayetinde yok olup tarihin tozlu sayfalarında yerlerini aldılar.

Kuruluş ruhundan uzaklaşıp yozlaşmaları o partilerin sonlarını hazırladı…

Şimdi, kuruluşundan sonraki yıllarda Ak parti tüzel kişiliğine ve AK parti misyonuna uymayan kişilerin, AK parti kadrolarına sızarak yer almaları, partinin yozlaşma sürecine katkı yaptıklarını müşahede ediyoruz.

AK Parti kadrolarına sızan AKP’liler tasfiye edilmeli ve derhal dilimize pelesenk ettiğimiz fabrika ayarlarına söylemle değil, eylemle geri dönülmelidir.

AK parti kadroları ancak kuruluş ruhuyla 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla yürüyebilir.

Aksi halde heyecanı tükenmiş, bireysel hesaplar peşinde koşan sözde teşkilat mensuplarıyla hedefe ulaşmak mümkün olmayacaktır..

Reis’in davasını, para diye algılayanlar yerine, davayı içselleştirip hayat biçimi olarak yaşayanlarla yola devam edilirse başarı mümkün olacaktır. Şiarımız samimiyet ve ihlas olmalıdır.

Reis’e muhtar bile olamaz denilen bir zamanda gönlünü ve yüreğini ortaya koyarak onun yanında yer almış, her türlü çile ve zorluklara göğüs germiş samimi teşkilat mensupları, bir takım ayak oyunlarıyla kenara itilmiş, dün karşımıza geçip ak partiye karşı savaş vermiş, partimize hiç bir emeği olmayan insanları parti içerisindeki ihanet şebekeleri tarafından ödüllendirip belli makamlara, güç merkezlerine getirmişlerdir.

Bu tarz tutum ve davranışlar AK Parti’ye gönül vermiş seçmenlerin gönlünde derin yaralar açarak küsmelerine sebebiyet vermiştir.

Hasılı parti kurucularımızın teşkilat üzerindeki hakları büyüktür. Dolayısıyla bu yeni süreçte onlara her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulacaktır. Zira onlar hiç bir menfaat gözetmeden o dönemde yeni kurulmuş olan AK parti kadrolarında yer almış gönüllü şahsiyetlerdir…

Yaklaşan kongre sürecinde, yeni oluşumlarda bu samimi partililer mutlaka değerlendirilmelidir..

Demedi demeyin…

Selam ve dua ile..

İlhami Günaydin.

selyus