Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Şubat 2016

AK Parti, Türkiye’nin her köşesinde siyaset yapan tek partidir

Grup Tolantısında konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Bu yüzdendir ki AK Parti Türkiye’nin her köşesinde siyaset yapan tek partidir. AK Parti aynı zamanda siyasetinde Türkiye’nin her köşesini, her vatandaşını, her bölgesini temsil etmeyi ilke edinmiş tek partidir”

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmasının bir bölümünde AK Parti, Türkiye’nin her köşesinde siyaset yapan tek parti olduğunu söyledi.

Davutoğlu, AK Parti’nin hem bugünlerin teminatı hem de yegane gelecek umudu olduğunu söyledi. AK Parti’nin milletle bütünleşerek, milletin ruhundan, ülkenin vicdanından çıkmış bir hareket olduğunu belirten Davutoğlu, “AK Parti her zaman söylediğimiz gibi konjonktürel şartlarda çıkmış sıradan bir siyasi parti değildir, asırların derinliğinden gelen köklü bir gönül hareketidir” ifadesini kullandı.

Siyasetlerinin temelinde milletle hemhal olmanın, vatandaşın isteğini yapmanın bulunduğunu vurgulayan Davutoğlu, “Bu yüzdendir ki AK Parti Türkiye’nin her köşesinde siyaset yapan tek partidir. AK Parti aynı zamanda siyasetinde Türkiye’nin her köşesini, her vatandaşını, her bölgesini temsil etmeyi ilke edinmiş tek partidir” diye konuştu.

AK Parti’nin, kendisine oy verenler kadar oy vermeyenlerin meselelerini de kendi meselesi bilen bir parti olduğunu belirten Davutoğlu, “Biz Türkiye’yi bütün renkleriyle, bütün zenginlikleriyle, bütün farklılıklarıyla seviyoruz, kucaklıyoruz” dedi.

Davutoğlu, AK Parti’nin hiçbir zaman millete sırtını dönen, milletin rızasının dışına çıkan bir hareket olmadığını ve olmayacağını bildirdi.

selyus