Barselona’daki gelişmeleri Başkan Can’a aktardılar

Barselona’daki gelişmeleri Başkan Can’a aktardılar

Başkan Hasan Can, Dünya Ekonomik Araştırma Enstitüsü (WERI), Piomento Sosyo-Ekonomik Araştırma Enstitüsü (IRES) ve Ostrava Üniversitesi İktisat Fakültesi’nin katkılarıyla İspanya’nın Başkenti Barcelona’da düzenlenen Uluslararası Ekonomi Kongresi’ne katılan belediye personelini makamında kabul etti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Dünya Ekonomik Araştırma Enstitüsü (WERI), Piomento Sosyo-Ekonomik Araştırma Enstitüsü (IRES) ve Ostrava Üniversitesi İktisat Fakültesi’nin katkılarıyla İspanya’nın Başkenti Barcelona’da düzenlenen Uluslararası Ekonomi Kongresi’ne katılan belediye personelini makamında kabul etti.

01-03 Şubat tarihleri arasında Barcelona’da düzenlenen kongreye katılan belediye personellerinden Tuğba Muslu, Zehra Nur Canbolat ve Saba Yağcı Başkan Hasan Can’a ziyarette bulundu.

Tuğba Muslu, kongreye katılım süreci, kongrenin ana hatları ve gerçekleştirdiği “Belediyelerde Stratejik Planlama ve Ümraniye Belediyesi Örneği” adlı sunumu hakkında Başkan Hasan Can’a bilgi vererek, katkılarından dolayı kendisine teşekkürlerini sundu. Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur’un da yer aldığı ziyarette, Zehra Nur Canbolat ve Saba Yağcı da yaptıkları sunumlarla alakalı bilgi aktardı.

Başkan Hasan Can da; Muslu, Canbolat ve Yağcı’ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.

selyus