Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Ocak 2019

AK Parti Ümraniye, siyasilerle STK’ları buluşturdu

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı, Ümraniye İl Dernekler Platformu ile bir araya geldi. Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı ve İl Dernek Başkanları katıldı.

Dernek başkanlarının tanışma faslı ile başlayan programda Konuşma gerçekleştiren AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, “Hepiniz hoş geldiniz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız daha önce birçok görevde bulunan Meclis Başkanımız Sayın Binali Yıldırım oldu. Ümraniyemizde de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım oldu. 21 gündür sahadayız tüm çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. 31 Mart itibari ile seçim var. Ümraniye Belediye Başkanımız Hasan Can’dan Allah razı olsun. 15 yılda Ümraniye köyden şehre bir dönüşüm geçirdi. Ümraniye’ye 450’nin üzerinde kalıcı eser kazandırıldı. Bundan sonra inşallah sizlerle birlikte yol yürümeye devam edeceğiz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz bir konuşma gerçekleştirerek, “Sizlerle bir arada olmak bizlere mutluluk veriyor. Ümraniye Belediyesinin özellikle Ümraniye Belediye Başkanımız Hasan Can’ın yüzlerce eser kazandırdığı ve o eserlerden de biri olan Tantavi Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldik. Sevgiyle kalın. Allah’a emanet olun” dedi.

HASAN CAN BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN, ÜMRANİYE’YE ÇOK CİDDİ ŞEKİLDE ESRLER KAZANDIRMIŞ”

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım konuşmasında, “Hepinizi bu güzel akşamda saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Sivil Toplum Örgütleri bu ülkenin mihenk taşlarıdır. Ümraniye büyük bir ilçe ve bine yakın köy derneği bulunuyor. Dernekler bir araya gelerek kendi ihtiyaçlarını kendileri karşılıyorlar ve yardımlaşma duygusunu kuvvetlendiriyorlar. Halkın problemini STK’lar belediyelere bildiriyorlar ve çözüm yolu elde ediyorlar. Önümüzdeki seçimler de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizi buraya gönderdi. İnşallah hep birlikte hizmet edeceğiz. Ümraniye’de son 15 yılda Allah razı olsun Ümraniye Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can çok ciddi şekilde eserler kazandırmış. Ümraniye’yi adeta bambaşka bir noktaya taşımıştır. Hepinizin nezdinde Sayın Başkanımız Hasan Can’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“HEMŞERİ DERNEKLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLDUK”

Programda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Hasan Can, “2005 yılından bu yana Ümraniye’de doğal bir hemşeri platformu oluştu. Hemşeri derneklerimizin her zaman yanında olduk, katkı sağladık. Özellikle Ramazan ayı boyunca stant vermek sureti ile destek verdik. Elhamdülillah 15 yıl Rabbim bizlere bu şehre hizmet etmeyi nasip etti. Canla başla gayret ederek ilçemize 450’nin üzerinde kalıcı eser kazandırdık.  Bugün burada siz dernek başkanları ile bir araya geldik. Burada bulunan tüm derneklerimize ben ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  İnşallah önümüzdeki seçim çok güzel olacak. Bizler hep beraber hizmet ederek çalışarak en iyi oyu alacağız. Bu seçimde gerçekten farklı bir hava olacak. İstanbul’da inşallah her işi en iyi şekilde yapan Sayın Binali Yıldırım olacak. Türkiye’yi son 15 yılda 80 yılda yapılanın 5 katı fazlasını yapan Sayın Binali Yıldırım Bey’in Allah yar ve yardımcısı olsun. Halka hizmet hakka hizmet demektir. Bizler sizlerle 15 yıl boyunca birlikte çalıştık. İnşallah Sayın İsmet Yıldırım Bey de Ümraniyemizde güzel bir oy alacak. Bizlerde nasip olursa bu bayrak yarışında bayrağımızı kendilerine devredeceğiz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

“ÜMRANİYE YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR OLMUŞTUR”

AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş selamlama konuşmasının ardından, “Bugün sizlerle burada yapılan toplantı çok önemli. Ümraniye Türkiye’nin bir mozaiği gibi. Son 15 yılda Ümraniye’yi çok iyi bir konuma getiren Hasan Can Başkanımızı tebrik ediyorum. Ümraniye yaşanabilir bir şehir olmuştur. Buradaki bayrak yarışı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Sayın İsmet Yıldırım’a verilmiştir. Allahtan muvaffakiyetler diliyorum. Bu seçim arifesinde bir araya geldik ve birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

selyus