AK Parti’yi kimin ele geçirdiği bu videoda net belli oluyor!

AK Parti’nin 18. yıl videosunda dikkat çeken bir isim Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, genel merkez tarafından hazırlanan videoda defalarca görülüyor.

Partinin üst düzey bir çok kurucusu ve diğer önemli isimleri kenarından bile bir kez görünmezken, partiye sonradan katılan Bakan Albayrak’ın ne ayrıcalığı var?

Eğer şimdiden AK Parti’nin gelecek lideri algısı oluşturuluyorsa boşuna!

Bu millet ve bu Ümmet Recep Tayyip Erdoğan’ı lider bildi, sonuna kadar da öyle bilecek.

Birilerini bu millete dayatmayla lider olunmaz, lider doğuştan olunur!

“Dünya beşten büyüktür” diyecek kadar mangal yürekli Recep Tayyip Erdoğan’ın olduğu gibi…

AK Parti’nin kimlerin eline geçtiği bu videoda daha net anlaşılıyor. Yazık, çok yazık.

Bu parti onların eline geçtikten sonra hızla çöküşe geçtiği net olarak görülüyor zaten!

Üzülerek belirtmek isteriz ki, partinin hızlı çöküşüne sebep olan Berat Albayrak ve ekibine hala göz yumuluyor olmasıdır!

Genel merkeze dayatılarak hazırlandığı net bir şekilde anlaşılan videoda, Berat Albayrak 2 yerde tek başına olmak üzere tam 7 kez görünürken partinin kurucuları Bülent Arınç, Cemil Çiçek, Mehmet Ali Şahin, Faruk Çelik, Hayati Yazıcı, Mustafa Ataş, Ekrem Erdem, Av. Mihrimah Belma Satır, Burhan Kuzu, Nurettin Canikli’nin yanı sıra partinin diğer önemli isimleri Ahmet Davutoğlu, Numan Kurtulmuş, Süleyman Soylu, Efkan Ala, Beşir Atalay, Bekir Bozdağ, Mehmet Şimşek gibi isimler görünmüyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2010 Anayasa Referandumunda aylarca dere tepe demeden Yunus Emre misali Türkiye’yi gezerek evet oyu isterken Berat Albayrak neredeydi?

Videonun hiç bir yerinde görünmeyen Soylu, İçişleri Bakanı olduktan sonra bu vatan için gösterdiği üstün performansının karşılığı bu mu olmalı idi!

Kıskançlık, kin ve kibir bir arada olunca ülkenin en çalışkan isminin bile önü böyle kesilir, maalesef!!!

Mehmet Metiner, “Dava şuurundan yoksun unsurlar güç elde etmek için AKP’lileştiler. Reis bu ayrışma sürecinde AK Parti’nin rotasını yeniden belirlemelidir. AK Parti de artık ömrünü tamamladı. Yenilenmiş bir AK Parti’ye değil yeni bir AK Parti’ye acilen ihtiyaç var” diye boşuna demiyor!

selyus