Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Şubat 2024

Ali Tombaş’ı Sultanbeyli’de tanımayan yok desek yeridir

AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan adayı Ali Tombaş’ın seçim çalışmalarında vatandaşlarla çok iyi diyalog kurduğunu ve tanınmışlık oranının fazlasıyla yüksek olduğunu gözlemledik. 

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan adayı Ali Tombaş, dur durak demeden seçim çalışmalarına devam ediyor.

Sultanbeyli’ni mahalle mahalle, sokak sokak gezen ve buralarda vatandaşlarla samimi diyaloglar kuran Ali Tombaş’ın çalışkanlığının yanı sıra öne çıkan bir özelliği de ilçede tanınırlığının yüksek olması.

AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan adayı Ali Tombaş’a saha çalışmalarında İlçe Başkanı Ayhan Üşdi ve teşkilat mensupları eşlik etti.

“SULTANBEYLİ’Nİ İSTANBUL’UN ÖRNEK İLÇELERİ ARASINA SOKACAĞIZ”

İstanbul Takipte Haber Sitesi’ne açıklamalarda bulunan Ali Tombaş, “Belediye başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Allah’ın izniyle bizler göreve geldiğimizde hizmet bayrağını daha yukarılara taşıyacağız.

Yakında açıklamayacağımız projelerimizle Sultanbeyli’ni İstanbul’un örnek ilçeleri arasına sokacağız. Bu anlamda Sultanbeylili hemşehrilemiz bize güvensinler” dedi.

selyus