Hüseyin YELKENCİ

İstanbul’dan Yansıyanlar

ANLAMIŞ DEĞİLİM!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlık seçimlerini konuştuğumuz şu günlerdeki gelişmelere başka pencereden bakarak beni şaşırtan isimler ve konulardan bahsetmek istiyorum…

BENİ EN ÇOK ŞAŞIRTANLAR!

– AK Parti Beykoz İlçe teşkilatının kurucuları arasında olan ve aralıksız 17 yıl partisine hizmet eden Muharrem Kaşıtoğlu, büyük bir vefasızlık örneği göstererek saadet bayrağı altında AK Parti’ye saldırıyor! Hatta son zamanlarda daha da ileri giderek partide at gözlüğü kullananlardan cesaret alıp reise de sallamaya başladı. Ama şunu da belirteyim, özünde güzel bir insan olan Muharrem Kaşıtoğlu’ndan ben hala umudu kesmedim ve bir gün mutlaka yuvaya dönecek!

– 31 Mart Yerel Seçimlerinde rolünü çok güzel oynayarak milleti kandıran ve daha sonra maskesi düşünce ne olduğu ortaya çıkan antrikot Ekrem’in hiçbir şey yokmuş gibi davranmasını anlamış değilim?

– Şer odaklarının ittifak ettiği bir süreçte onların ekmeğine yağ süren Temel Karamollaoğlu’nu anlamış değilim?

– İstanbul Belediye Meclisi’nin en başarılı birkaç meclis üyesinden biri gösterilen, geçen dönem İBB Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Ömer Şahan’ı nasıl yediler hala aklım almıyor, hala anlamış değilim?

– AK Parti İstanbul siyaseti ile yerel siyasetin bilgi birikimi, tecrübeli ve öncü isimlerden olan Temel Başalan’ı bir yerde değerlendirmemelerini hala anlamış değilim!

– CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun teröristleri övücü açıklamalar yapmasına rağmen hakkında hala niye soruşturma açılmıyor anlamış değilim?

– CNNTÜRK’te tarafsız bölgeyi sunan ve programdaki konuğu antrikot Ekrem’i adeta madara eden Ahmet Hakan Coşkun’un düşünce olarak onlara yakın olmasına rağmen bunu niye yaptığını anlamış değilim?

BENİ EN ÇOK ŞAŞIRTAN KONULAR!

– 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde AK Parti’nin yaptığı itirazın ardından oy farkı 28.890 binden sadece 5 ilçede 13.700 indikten sonra 39 ilçeye yapılan itirazı reddederek Binali Yıldırım’ı mağdur eden Yüksek Seçim Kurulu’nu anlamış değilim!

– İstanbul Seçimlerini iptal ederek AK Parti’nin haklı olduğuna karar veren Yüksek Seçim Kurulu’ndan birileri çıkıp, biz sandıkların tamamını saydırmayarak Binali Yıldırım’ı mağdur ettik, kendisinden özür dileriz diye niye açıklama yapmıyor anlamış değilim?

– Adamda her türlü algı, yalan, tiyatro, samimiyetsizlik, sahte gülüşler, yunan ve batı hayranlığı, olmasına rağmen İstanbul seçmeni antrikot Ekrem’e nasıl oy verecek hala anlamış değilim?

– Kandil (PKK) oylar ona, Fetullahçı Terör Örgütü oylar ona, HDP oylar ona diye açıktan deklare etmelerine rağmen İstanbul seçmeni bu proje adaya hala nasıl oy verecek anlamış değilim?

– ABD arkasında, İsrail arkasında, Yunanistan arkasında, İngiltere arkasında, Almanya arkasında, Belçika arkasında, Hollanda arkasında olan bu proje adaya İstanbul seçmeni hala nasıl oy verecek anlamış değilim?

– 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’ni kaybeden il ve bazı ilçe teşkilatları, bu seçimde can havliyle çalışmaları gerekirken, yaptıkları fotoğraf paylaşımlarından da anlaşılacağı üzere tuzu kuru davranmalarını anlamış değilim!

 

 

selyus