Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 2 Kasım 2015

“Asla kibre kapılmayacağız”

Başkan Şahin, “Çok kıymetli teşkilat mensuplarımız, gururlanmayacağız, şımarmayacağız ve asla kibre kapılmayacağız. Seçmen bize çok daha fazla bir yük yükledi. İnşallah bu tabloyu unutmayacağız. Bu tabloyu bize yaşatan Rabbimize şükredeceğiz. Bundan sonrada durmayacağız ve daha çok çalışacağız.”

AK Parti’nin seçim zaferi tüm Türkiye’de ve tüm İstanbul’da olduğu gibi Kadıköy’de de büyük bir coşkuyla kutlandı. Yaklaşık 5 haftadır basılmadık sokak ve çalınmadık zil bırakmayan Kadıköy Teşkilatı, seçim sonuçları belli olduğu andan itibaren Kadıköy İlçe Binasına akın ederek ana kademesiyle, kadın ve gençlik kollarıyla, 21 Mahalle teşkilatıyla ilçede buluşarak partilerinin tarihi başarılarını kutladılar.

“SEÇMEN BİZE ÇOK DAHA FAZLA BİR YÜK YÜKLEDİ”

1 Kasım Genel Seçimleri sonuçları açıkladığında gerçekleşen bu heyecanlı ve duygu dolu kutlamada teşkilatına seslenen AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Bu kadın kolları teşkilatı, bu gençlik kolları teşkilatı, bu inanmış teşkilat varken Allah’ın izniyle bizim sırtımız yere gelmez. Biz bu aşamaya kolay gelmedik. Sevdiklerimizden, işimizden, eşimizden, küçük çocuklarımızdan fedakarlık gösterdik. Bize buna değer mi dediler. Bu akşam görüyoruz ki buna fazlasıyla değer. Çok kıymetli teşkilat mensuplarımız, gururlanmayacağız, şımarmayacağız ve asla kibre kapılmayacağız. Seçmen bize çok daha fazla bir yük yükledi. İnşallah bu tabloyu unutmayacağız. Bu tabloyu bize yaşatan Rabbimize şükredeceğiz. Bundan sonrada durmayacağız ve daha çok çalışacağız.

Tabi Kadıköy Teşkilatı olarak ayrı bir gururu ve ayrı bir mutluluğu da yaşıyoruz. Bağrımızdan kopan, Kadıköy Teşkilatı için bir sembol haline gelmiş, eski ilçe başkanımız, Kadıköy’ün gamzeli başkanı Hurşit Yıldırım abimizi milletvekili yapmanın ayrıca gururunu yaşıyoruz. Bu akşam buradan seçim boyunca emeği geçen bütün teşkilatımıza teşekkür ederim” diye konuştu. 

“İNSANLIĞA UMUT OLACAK BU ÜLKEDEN BAŞKA BİR DİYAR YOK ALLAH’IM”

İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, bu tabloyu bize AK Parti’ye ve Türk Milletine yaşatan Yüce Yaradan’a bol bol şükür ve dua etmeyi ihmal etmedi. 

Başkan Şahin, “Allah’ım!

İyi şeyler yapma adına çıktığımız bu kutlu yolda bize 1 Kasım sevincini yaşattığın için sana sonsuz kere şükürler olsun.

Allah’ım…

Biz senin rızandan gayrısını, senin yarattığın en değerli varlık insana hizmet etmekten başka bir şeyi düşünmedik. 

Hizmet adına çıktığımız bu yolda “bizim tek derdimiz ülkemiz, tek derdimiz insanlık” dedik ve öyle mücadele verdik.

İnsanlığa umut olacak bu ülkeden başka bir diyar yok Allah’ım!

Biz bütün dünyadaki mazlum milletlerin tek umudu Türkiye için gece gündüz mücadele verdik.

Sen şahitsin Allah’ım! Bu yolda her şeyden fedakarlık gösterdik.

Ailemizden, sevdiklerimizden, işimizden, her şeyden…

Bize bütün bunlara değer mi demişlerdi?

Bu ülke için, mazlumlar için değer…

Gururlanmak, şımarmak yok. Kibre kapılmak hiç yok.

Şimdi zaman daha çok çalışma zamanı.

İyilik yolunda daha büyük aşkla mücadele etmek için bize güç ver Allah’ım!” dedi.

 

 

 

selyus