Ana Sayfa SİYASET 2 Kasım 2015

Başkan Polat, “Azim ve kararlı kardeşlerime binlerce teşekkür”

1 Kasım Genel Seçim sonuçlarının belli olduğu saatlerde bir açıklama yapan AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, AK Parti’yi gönüllerine yazmış ve bunu sandığa yansıtmış olan tüm İstanbullu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Azim ve kararlılıkla çalışan İstanbul’da çalınmadık kapı dokunulmayan gönül bırakmayan İstanbul Kadın Kollarının mensubu fedakar kardeşlerime binlerce teşekkür .. Hepinizden Allah ebeden razı olsun..”

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, 1 Kasım Genel Seçimleri’nin sonuçları belli olduktan sonra bir acıkama yaptı. Özellikle İstanbul’da çalınmadık kapı dokunulmayan gönül bırakmayan İstanbul Kadın Kollarının mensubu fedakâr emekçilerine seslenen Başkan İffet Polat, 39 ilçedeki fedakâr kadın teşkilatlarına teşekkür ederken ayrıca Filistin’i, Mescid-i Aksa’yı, Mısır’ı, Suriye’yi ve tüm İslam coğrafyasını da unutmadı.

Elhamdüllilahi Rabbil Alemin diyerek sözüne başlayan AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, “Hamd ve Sena Alemlerin Rabbi olan Allah içindir.. Allah her zaman inananlara yeter..

AK Parti’yi gönüllerine yazmış ve bunu sandığa yansıtmış olan tüm İstanbullu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Azim ve kararlılıkla çalışan, İstanbul’da çalınmadık kapı ve dokunulmayan gönül bırakmayan İstanbul Kadın Kolları’nın mensubu fedakar kardeşlerime binlerce teşekkür.. Hepinizden Allah ebeden razı olsun..

Bu zafer milletimize, Filistin’e, Mescid-i Aksa’ya, Mısır’ın firavunlara direnen Musalarına, Suriye’nin muhacirlerine ve İslam coğrafyasının dört bir yanında Türkiye için dua eden, göz yaşı döken Müslümanlarına armağan olsun..” dedi.

 

İlginizi çekebilir

İstanbul’da aday heyecanı

İstanbul’da aday heyecanı

selyus