Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 12 Şubat 2018

Ataş “Partimizin elde ettiği başarılar birlik beraberlik ve kardeşliklerimizle kazanılmıştır”

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “17 yıla yakın süredir kurulmuş olan partimizin elde ettiği başarılar birlik beraberlik ve kardeşliklerimizle kazanılmıştır. Bunu hiç unutmamamız gerekiyor.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Kahramanmaraş İl Başkanlığınca bir tesiste düzenlenen “Vefa Buluşması”nda partisinin kuruluş sürecine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Mustafa Ataş, “Hayatta en büyük zevk aldığınız şey nedir?” diye sorsalar bunun insanlara vefa göstermek ve vefa görmek olacağını belirterek, “En büyük vefa örneği Recep Tayyip Erdoğan’dır. Vefayı, ilkeli duruşu biz ondan gördük. Mütevaziliği ondan gördük, dürüstlüğü ondan gördük ve herşeyden önemlisi mütevaziliği ondan öğrendik.” dedi.

Davada küskünlük ve kırgınlık olamayacağını vurgulayan Ataş, şöyle dedi:

“Biz en doğruları, en dürüstleri, en ilkeli ve ahlaklı çalışkan olan arkadaşlarımız seçip geleceği yürüyeceğimiz ki en önemlisi 2019 seçimlerini, birlikte göğüsleyeceğimiz bir birlikteliği sağlamaya mecburuz. Ülkemizin üzerinde oyunları hepimiz biliyoruz. İçerideki ve dışarıdaki birtakım iş birlikçilerle ülkemizin nasıl işgal edilme planları içerisinde planların yapıldığını hep birlikte görüyoruz.”

Ataş, Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’nın bunlardan biri olduğunu anlatarak, “Biz birliğimizi ve beraberliğimizi koruyabilirsek, geleceğe daha güçlü yürüyebiliriz. Aramıza fitne sokmak isteyenleri, dedikodularla bizi bir birimize düşürmeye çalışanları yok edebilirsek, onlara itibar etmeyebilirsek başaramayacağımız hiçbir iş yoktur. 17 yıla yakın süredir kurulmuş olan partimizin elde ettiği başarılar birlik beraberlik ve kardeşliklerimizle kazanılmıştır. Bunu hiç unutmamamız gerekiyor. Küçücük hesapları dağ gibi büyük hesapların önüne geçirmemek, kendi küçük hesaplarımızı millet ve ülke hesaplarının önüne geçirmemek temel temennimiz ve düsturumuz olmalıdır diyorum.” sözlerine yer verdi.

İl Başkanı Ahmet Özdemir tarafından programın sonunda AK Parti Genel Başkanı Yardımcılarına Kahramanmaraş’ın düşman işgalinde vatandaşların milli mücadelede giydiği “çete” kıyafeti giydirilip, kendilerine hediye edildi.

Programa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcıları tarafından partide eskiden il ve ilçe başkanlığı yapmış kişilere plaket verildi.

selyus