Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Haziran 2018

Bakan Albayrak Sancaktepelilerle buluştu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Sancaktepe’yi ziyaret etti. Burada kendisine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem eşlik etti.

Sahur vaktine kadar devam eden programlarda Bakan Albayrak, ilk olarak Sancaktepe Belediyesi tarafından düzenlenen programda Sancaktepe’de ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya geldi. Gençlerin sorularını cevaplayan Bakan Albayrak, Gençlerin geleceğe dair umutları, beklentileri bizleri heyecanlandırdı. En güçlü motivasyonumuz gençlerimiz” diye konuştu.

Daha sonra ilçemizde düzenlenen iftar programına katılan Bakan Albayrak Sancaktepe’de ayrıca iş adamları ve STK’larla da bir araya geldi. Albayrak, “24 Haziran’da milletimizin kararı, istikrarımızın sürmesinde, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesinden yana olacak” şeklinde konuştu.

İftar programının ardından Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir ile birlikte Alevi STK temsilcileri ve dedeler ile bir araya gelen Albayrak, bu önemli buluşmaya ilişkin yaptığı açıklamada: “Gecenin sonunda Alevi STK temsilcilerimiz ve dedelerimiz ile çok hoş bir muhabbette bir araya geldik. Bizim ayrımız gayrımız yok. Farkımız farklılığımız yok. Bin yıldır bu topraklarda kardeşiz ve kardeş olarak kalacağız.” ifadelerini kullandı.

Gecenin sonunda Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi’ni ziyaret eden ve burada STK temsilcileri ile bir araya gelen Bakan Albayrak 24 Haziran’ın tarihi bir süreç olduğunu belirterek, “İstikrardan, büyük ve güçlü Türkiye’den yana, belirsizliklerin tarihe gömüldüğü yeni bir dönemin başlangıcı. Hiçbir vatandaşımız sahip olduğu haklardan geri dönüşü kabul etmez. Kimse ülkeyi tüm bu kazanımlardan, demokratik haklardan, sahip olunan imkanlardan geri döndüremez. Artık daha büyük hedeflere koşan, daha güçlü bir Türkiye’nin hayalini kuran bir sistemi arzulayacak bir ülke var. İnşallah bu inançla, bu şuurla, büyük ve güçlü ülke hayaliyle, Türkiye sadece kendi sınırları içinde değil, bölgeye, dünyaya da büyük bir umut ve de güç olmaya devam edecek” dedi.

selyus