Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 25 Ağustos 2016

Bakan Özhaseki Fikirtepe’de

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fikirtepe’de hızla devam eden mega projeyi yerinde incelemek üzere Kadıköy’e geldi. Bakan Özhaseki’yi Kadıköy’de AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin karşıladı.

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kadıköy’de. Fikirtepe Mega projesini yerinde incelemek üzere Kadıköy’e gelen Bakan Özhaseki’yi AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin karşıladı. Bakan Özhaseki’nin Fikirtepe’de yaptığı incelemeler sırasında beraberinde İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in yanı sıra Bakanlık Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, Müsteşar Yardımcısı Mücahit Altıntaş, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç ve İBB Meclis Üyesi Ömer Şahan hazır bulundu.

Fikirtepe Bölgesi’nde çalışmaları başlatan firmalarla bir araya gelen Bakan Özhaseki, projeleri inceledi ve buradaki son durum hakkında detaylı bilgi aldı.

Burada bir konuşma yapan Bakan Özhaseki, “Türkiye’nin pilot ve en önemli kentsel dönüşüm bölgesi olan Fikirtepe’de yerinde incelemelerde bulunduk. Fikirtepe’de sorunları yerinde tespit ederek, yetkililerden bilgi aldık. Vatandaşlarımızı dinledik. Kimsenin emeğini zayi etmeden, hiçbir vatandaşımızın hakkını çiğnetmeden Fikirtepe’yi ayağa kaldıracağız.” dedi. 

selyus