Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 10 Ekim 2016

Başbakan Yıldırım’a, teşkilatların öneri ve şikayetleri iletildi

Başbakan Binali Yıldırım, “Teşkilatlarımızdan, vatandaştan bu konuda gelen önerileri, şikayetleri, milletvekillerimiz birebir bizlerle paylaşma fırsatı buldu.” 

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul İl Başkanlığı’nda İstanbul Milletvekilleri ile yaptığı toplantıda önemli konulara değindi. Başbakan Yıldırım, “Çok verimli, faydalı bir değerlendirme toplantısı oldu. Ayrıca İstanbul’un projeleri, İstanbul’la ilgili çalışmalar konusunu da kapsamlı bir şekilde değerlendirme fırsatı bulduk.”

AK Parti’nin, yılda 2 sefer genişletilmiş istişare ve değerlendirme toplantısı yaptığını anlatan Başbakan Yıldırım, bu toplantıların 25.’sini 21-23 Ekim tarihlerinde Afyonkarahisar’da yapacaklarını ifade etti.

Toplantıda parti çalışmalarını değerlendirdiklerini aktaran Yıldırım, “Bunun yanı sıra 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasında yapılan çalışmalar, gerek bölücü terör örgütü, gerek FETÖ ile ilgili çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Teşkilatlarımızdan, vatandaştan bu konuda gelen önerileri, şikayetleri, milletvekillerimiz birebir bizlerle paylaşma fırsatı buldu. Çok verimli, faydalı bir değerlendirme toplantısı oldu. Ayrıca İstanbul’un projeleri, İstanbul’la ilgili çalışmalar konusunu da kapsamlı bir şekilde değerlendirme fırsatı bulduk.” diye konuştu.

selyus