Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 16 Ocak 2019

Başkan Döğücü, “Görev şahsıma değil, kadın misyonumuza verilmiştir!”

Ekibiyle bir araya geldiği son toplantıda bir konuşma yapan Sancaktepe Belediye Başkan Adayı, Av. Şeyma Döğücü, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a öncelikli olarak teşekkür ediyorum. Bize verilen bu görev Şeyma Döğücü şahsına verilmemiştir. Bu görev bir misyona verilmiştir” dedi.  

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü’yü Sancaktepe Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasının ardından, İl Kadın Kolları Başkanlığı görevinden ayrılması hasıl oldu. Başkan Döğücü de yoğun seçim sathına girmeden önce asil, yedek İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Kadın Kolları Başkanları ile İl Başkanlık Binasında bir araya gelerek, bugüne kadar gelinen süreç ve bundan sonra yapılacaklar konusunda paylaşımlarda bulundu. Başkan Döğücü konuştuğu sırada salonda ağlayanların olduğu fark edildi…

Salondaki izlenimle ilgili yorum yapacak olursak, Başkan Döğücü ekibi tarafından hem çok sevildiği hem de saygı duyulduğu görüldü. Hal böyle olunca da ister istemez duygusal sahneler fazlasıyla ortaya çıktı.

“BU GÖREV BİR MİSYONA VERİLMİŞTİR”

Sancaktepe Belediye Başkan Adayı, Av. Şeyma Döğücü, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a öncelikli olarak teşekkür ediyorum. Bize verilen bu görev Şeyma Döğücü şahsına verilmemiştir. Bu görev bir misyona verilmiştir. Bizlerde o misyonun bilinciyle, kadınlar olarak sahadaki çalışmalarımızla ve belediyecilikte de birlik beraberlik içinde hiç bir zafiyet vermeden bu yapı her ilçemizde hem teşekkürünü, hem görevini yerine getirecektir” dedi.

“BURADAKİ GÖREVİM BUGÜN SONA ERİYOR FAKAT YENİ VE MEŞAKKATLİ BİR YOLUN BAŞLANGICI OLUYOR”

Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Av. Şeyma Döğücü sözlerine şöyle devam etti “Her atandığım görevde şunu söyledim. Her geldiğiniz görev değil, arkanızda bıraktığınız görevde sizin için neler söylenilir bilinciyle yaşadım ve görevlerimi yerine getirmeye çalıştım. Önemli olan bulunduğunuz yerdeki görev neyi gerekiyorsa üstüne koyarak, görev ve hizmet duygusunu katlayarak o görevi yerine getirmeliyiz ki başarı kaçınılmaz olsun. Buradaki görevim bugün sona eriyor fakat yeni ve meşakkatli bir yolun başlangıcı oluyor. Bu yolda da aynı özveriyle evimizde nasıl sahiplenici anne yapımız varsa, ilçemizde de aynı özveriyle aynı sahiplenici duyguyla çalışacağız” diye konuştu.

Başkanı Döğücü’nün konuşmasının ardından Asil ve Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanları bugüne kadar olan süreçle ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirmesi salonda oldukça duygusal anlar yaşanmasına vesile oldu.

Yerel seçime hazır olan İstanbul Kadın Kolları Teşkilatları; Başkan Döğücü’ye, 39 ilçedeki bütün dinamiklerini harekete geçirerek AK Partinin zaferiyle sonuçlanması için canla başla çalışacaklarının sözünü verdi.

Teşkilatlanma Başkanı Yeşil Aytulum’un Döğücü’ye çiçek taktimi ve Mali İşler Başkanı Makbule Hacıkasımoğlu’nun tablo hediye taktimi ile devam eden toplantı hatıra fotoğraflarının çekimiyle sona erdi.

selyus