Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Ocak 2019

Başkan Erdoğan, Mehruze Keleş’le telefonda ne konuştu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İmamoğlu’na “Sen Tayyip Erdoğan’a mı bağlısın?” diyen Mehruza Keleş ile telefonda ne konuştu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu ile pazarda yaşadığı diyalogda “Sen Tayyip Erdoğan’a mı bağlısın?” diyerek Türkiye’nin gündemine oturan Mehruze Keleş’i telefonla aradı. Başkan Erdoğan, İstanbul’a geldiğinde Mehruze Keleş’i ziyaret edeceğini söyleyerek, “Sen Türkiye’yi ağlattın” dedi.

CHP KALKIYOR, YATIYOR SENİNLE UĞRAŞIYOR

Telefon görüşmesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Sen dün Türkiye’yi ağlattın’ sözüne cevap veren Mehruze Keleş, “Sen bizim dünyamızsın, ben senin peşinden ölene kadar hiç ayrılmam. Ben seni bir kardeşim gibi seviyorum. Allah senden razı olsun. Ben böyle olacağını bilmiyordum. Ben sizin hayranınızım. Ben ne bileyim ki onlar CHP’li, onları görüyoruz. Kalkıyor, yatıyor seninle uğraşıyor. Sanki 10 yaşındaki çocuk gibi bu nasıl bir gelişme, bu nasıl okumuş. Bu herhalde okumamış, bakkaldan almış”

“SENİ ZİYARET EDECEĞİM”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “İstanbul’a geldiğimde seni ziyaret edeceğim” dediği zaman mutlu olan Mehruze Keleş, “İnşallah gel misafir edeceğim. Bana şu sesini duymam yetti. Allah başımızdan eksik etmesin. Türkiye’yi cennet ettin, bunu görmeyen kör sağırdır. Rabbim Kur’an’dan ayırmasın. Gelin evimde sizi görmek istiyorum” şeklinde konuştu.

selyus