Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 10 Ocak 2018

Başkan Gürkan, “Taşeron işçilerimize kadroları hayırlı olsun”

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, kamu işçilerinin kadroya geçmeleri konusu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Gürkan, “Hükümetimiz tarafından çıkarılan 696 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname ile kadroya geçmek üzere gerekli evrak ve doldurdukları formları ilgili birime sunmak için belediyemize, devlet kurumlarımıza giderek müracaat eden arkadaşlarımızı tebrik ederiz…

Uzun zamandır gündemde olan ve işçi kardeşlerimizin beklediği bir çalışma olan taşeron işçilerimize devlet güvencesi olacak kadro çalışması neticelendi. Hükümetimiz tarafından 696 sayılı KHK ile getirilen haklar kapsamında yüz binlerce taşeron işçi gibi belediyelerimizde devlet kurumlarında çalışan taşeron işçilerimizin müracaatları devam ediyor… Mutluluklarına ortak olduk. Bu vesile ile tüm çalışan arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.

Bu düzenlemenin gerçekleştirilmesinde emeği olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu ile hükümetimizin ilgili organlarındaki tüm çalışanlarına canı gönülden teşekkür ediyoruz. İlçemize, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun…” dedi.

İlginizi çekebilir

Beştepe tarihe tanıklık etti

Beştepe tarihe tanıklık etti

selyus