Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 5 Şubat 2023

Başkan Kabaktepe, içeriden ve dışarıdan oynanan kirli oyunlara dikkat çekti!

İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, “Milletimize olan güvenimiz tamdır. Milletimizin irfanına olan inancımız her zamanki gibi güçlüdür. Binlerce yıldır bu topraklara barış ve huzur getiren devletimiz, gelecek yüzyılı Türkiye Yüzyılı kılacak ve dünya sathında barışı ve kardeşliği muhkemleştirecektir.”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda içeriden ve dışarıdan Türkiye üzerinde oynanmak istenen kirli oyunlara dikkat çekti!

Yaptığı paylaşımlarda önemli açıklamalarda bulunan Başkan Kabaktepe, milletimize güvendiklerinin altını özellikle çizdi.

Kabaktepe, “Değerli Dostlar; birileri seçim sürecine girdiğimiz bu zaman diliminde başka hesaplara girme derdinde görünüyor. Birlik ve beraberliğimizin ortaya çıkardığı huzur ikliminin aksine, ülkemizde bir kaos ortamı varmış görüntüsü vermenin peşindedirler.

Milyarca insanın kutsalına yapılan alçakça saldırıları sözde özgürlük ve demokrasi güzellemeleri altında makulleştirmeye çalışanlar bu eylemi engellemek ve kınamak yerine sorunu başka yerlere taşımaya çalışıyor.

Bir yanda konsoloslukları kapama kararı alanlar, ellerinde bulunan bilgiler istendiğinde lâl olurken, diğer yanda ülkemizin milli kazanımlarına karşı saf tutanlar en üst perdeden destekleniyor.

Hem başka hesaplar peşinde koşanlar hem de bu hesaplardan gelecek umanlar, Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını unutuyor yahut kendilerini her şeyin kararını verebilecek konumda görme yanılgısına düşüyorlar.

Bu tür yanılgılara düşenlere AK Parti iktidara geldiği günden beri milletimizin devletimiz ile omuz omuza vererek ne türlü badireleri atlattığını ne türlü kirli operasyonları boşa çıkardığını ve ne tür çetin mücadelelerden başarı ile çıktığını hatırlatmak isterim.

Bundan sonra da her türlü oyunu bozmaya hem muktedir hem niyetli olduğumuzu cümle aleme ilan etmek isterim. Kimse ufak hesaplarla milletimizi algı hapishanelerine mahkum edebileceği zannına kapılmasın.

Ülkemiz herhangi bir istihbarat servisinin herhangi bir masasından yönetilebilecek bir ülke değildir. Milletimiz kendisine yabancı, başkasına yakın hiçbir fikre prim verecek bir zihne sahip değildir.

Her yanlış hesap son 21 yılda olduğu gibi 14 Mayıs’ta da Ankara’dan dönecektir. Kirli desteklerle iktidar olacaklarını sananlar yine hezimete uğrayacak, yine yok oluş girdabına düşeceklerdir.

Bu topraklara ait olmak, bu toprakları dert edinmek AK Parti’mizin en büyük nişanesi, en büyük övünç kaynağıdır. Kurulduğu günden bugüne milleti ile yol almanın ve yol yürümenin her türlü cefasına katlanmış olan AK Kadrolar yarında bu yüke omuz vereceklerdir.

14 Mayıs, Türk siyaseti açısından milat olmuştur ve yeniden milat olacaktır. Ülkemiz üzerinde oynanan bütün kirli oyunlar geçmişte nasıl 14 Mayıs’ta bozuldu ise gelecekte de bu tarihte bozulacaktır.

Milletimize olan güvenimiz tamdır. Milletimizin irfanına olan inancımız her zamanki gibi güçlüdür. Binlerce yıldır bu topraklara barış ve huzur getiren devletimiz, gelecek yüzyılı Türkiye Yüzyılı kılacak ve dünya sathında barışı ve kardeşliği muhkemleştirecektir.”

selyus