Başkan Kabaktepe “Tarihin huzurunda İstanbul’u yeniden kazanacağımıza söz veriyoruz”

Başkan Kabaktepe, “İstanbul teşkilatı olarak tarihin huzurunda söz veriyoruz; tarihiyle, inancıyla, insanıyla ve ruhuyla bizim olan İstanbul’u yeniden kazanacağız. 2023 ve 2024 seçimlerini kazanacağız. Yapacak daha çok işimiz var. İstanbul’u sokak sokak, karış karış dolaşacağız. Kapısını çalmadık, derdiyle dertlenmedik kimse bırakmayacağız. Diyoruz ki; tarihiyle, inancıyla, insanıyla ve ruhuyla bizim olan İstanbul’u yeniden kazanacağız. Diyoruz ki; İstanbul teşkilatları olarak haydi bismillah. Ve diyoruz ki; vira bismillah. Akıbet tamam inşallah. Haykırıyoruz; Elhamdülillah”

AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. ‘İnandığın Yolda Yürü’ temasıyla gerçekleştirilen kongreye; AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Türkiye’nin son Başbakanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Genel Başkan Yardımcıları, AK Parti MKYK Üyeleri, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Bakanlar, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, ilçe teşkilatları ve delegeler katıldı.

Divan Başkanlığını İstanbul Milletvekili Avukat Abdullah Güler yaptığı 7. Olağan İl Kongresi’nde Milli Görüş geleneğinden gelen tecrübeli teşkilatçı Osman Nuri Kabaktepe AK Parti İstanbul İl Başkanı seçildi.

“OSMAN NURİ KABAKTEPE’NİN ÖNCÜLÜĞÜNDE İSTANBUL’DA HİZMET BAYRAĞI ÇOK DAHA YUKARILARA TAŞINACAK”

Osman Nuri Kabaktepe’nin öncülüğünde İstanbul’da hizmet bayrağının çok daha yukarılara taşınacağını vurgulayan Erdoğan, “Esasen değişim dediğimiz, hayatın gerçeğidir. Bazen de herhangi bir sebep aranmaksızın gelir kendini dayatır. Mesela bugün de burada bizim adımıza İstanbul’un her ilçesini, her mahallesini, her caddesini, her sokağını, her hanesini muhabbetle kucaklayacağına inandığımız bir dava arkadaşımıza il başkanlığı görevini tevdi edeceğiz. 1994 ruhuyla 2023 hedeflerimizi gerçekleştirecek bir arkadaşımızı, Osman Nuri Kabaktepe kardeşimizi İstanbul’a il başkanı yapıyoruz. Osman Nuri Kabaktepe çok uzun yıllardır şahsen tanıdığımız, gayretine, samimiyetine, davamıza olan sadakatine bizzat şahitlik ettiğimiz bir kardeşimizdir. Kendisinin Bayram Şenocak kardeşimizden devraldığı sancağı İstanbul’umuzda çok daha yukarılara taşıyacağına inanıyorum. Bu vesileyle geçtiğimiz dönem il başkanlığı görevini yürüten Bayram Şenocak kardeşime ve ekibine de şu ana kadar hizmetleri sebebiyle şahsım, bütün yol arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bu iş tabii burada bitmiyor, sadece bir virgül. Kendileriyle bundan sonra farklı platformlarda birlikte çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Kongrede etkili bir konuşma yapan AK Parti İstanbul’un çiçeği burnunda İl Başkanı Kabaktepe, hem Cumhurbaşkanı Erdoğan hem de salondan sık sık alkış aldı.

“BU İNANCIMIZLA, HER ZAMAN VE HER YERDE LİDERİMİZİN ARKASINDAYIZ”

Her zaman, her yerde lideriyle yol yürümeye devam edeceklerini vurgulayan İl Başkanı Kabaktepe, “Dünyaya şu cümleleri haykırmak istiyorum; eyy küresel hegomanlar, ‘Siz köle olun biz sizi yöneten egemenler olacağız’ diyen emperyalist güçler, sizin karşınıza bir Ömer gibi çıkıp ‘Dünya 5’ten büyüktür’ diyen Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında, sadece 15 Temmuz’da değil her zaman duracağız. Tüm güçlerinizle gelseniz de, tüm teknolojilerinizle insanlarımızı hapsetseniz de, ‘uydular üzerinden yatak odalarınız dahi gözetim altında’ diyerek insanları korku hücresine hapsetmek isteseniz de biz sizin gücünüze tapmıyoruz. Biz; kara kütüğün üzerinde zifiri karanlıkta yürüyen kara karıncanın kalbinin nabzını tutan Allah’a tapıyoruz. Bu inancımızla, her zaman ve her yerde liderimizin arkasındayız” dedi.

KABAKTEPE, EMEĞİ GEÇENLERİ UNUTMADI

Kutlu davanın bugünlere ulaşmasında emeği geçenleri unutmayan Kabaktepe, “Çağ açıp çağ kapatmış, 3 büyük imparatorluğa başkentlik yapmış, dünyayı asırlarca yönetmiş, mazluma ümit şairlere ilham olmuş, bütün kültürlerin ve medeniyetlerin ana kucağı olmuş bu şehrin teşkilat sorumluluğunu şahsıma tevdi etmenizden dolayı büyük onur duydum. Bu vesileyle, kutlu davamız için bugüne kadar verdiği hizmetlerden ötürü Bayram Şenocak’a ve değerli İl Yönetim Kurulu üyelerine, geçmişte görev yapmış Alaaddin Büyükkaya, Mehmet Müezzinoğlu, Aziz Babuşçu Başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

“BU DAVA; LİDERİMİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ADALET DAVASIDIR, HAK DAVASIDIR, MAZLUMUN SESİ OLMA DAVASIDIR”

Başkan Kabaktepe, “Bizim bu topraklardaki davamız, çağları aşan bir davadır. Bu dava, Sultan Fatih’in davasıdır. Bu topraklarda beka mücadelesi veren Abdülhamit’in davasıdır. İstiklal Harbi’ni veren ecdadımızın sevdasıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in istiklal davasıdır. Ve tabi ki bu dava; liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın adalet davasıdır, hak davasıdır, mazlumun sesi olma davasıdır. Bu dava; bin yıllık varoluşun ve 200 yıllık çetin bir mücadelenin âvâzıdır. Bu dava, dünyadaki tüm mazlumların umut davasıdır. Liderinin öncülüğünde, teşkilatlarının fedakarlıklarıyla, geçmişte yüzlerce başarıya imza atmış AK Parti hareketinin, ilk günkü heyecanını ve ruhunu geleceğe taşıyacağız. Geleceği konuşacağız ve geleceğe koşacağız” şeklinde konuştu.

“AKİBET TAMAM İNŞALLAH”

2023 ve 2024 seçimlerini kazanacaklarını vurgulayan Kabaktepe, “Başkanlıklar gelip geçicidir, aslolan davadır. Teşkilat işi, gönül işidir. Gönül işi, muhabbetle sağlanır. Bizler sessiz devrimi gerçekleştiren Recep Tayyip Erdoğan ile bu günlere geldik. İstanbul’da bir seferberlik ruhuyla çalışacağız, İstanbul kadar kuşatıcı, çoğulcu, renkli, kapsayıcı, sevgi dolu, gönlü geniş olacağız. İstanbul teşkilatı olarak tarihin huzurunda söz veriyoruz; tarihiyle, inancıyla, insanıyla ve ruhuyla bizim olan İstanbul’u yeniden kazanacağız. 2023 ve 2024 seçimlerini kazanacağız. Yapacak daha çok işimiz var. İstanbul’u sokak sokak, karış karış dolaşacağız. Kapısını çalmadık, derdiyle dertlenmedik kimse bırakmayacağız. Diyoruz ki; tarihiyle, inancıyla, insanıyla ve ruhuyla bizim olan İstanbul’u yeniden kazanacağız. Diyoruz ki; İstanbul teşkilatları olarak haydi bismillah. Ve diyoruz ki; vira bismillah. Akıbet tamam inşallah. Haykırıyoruz; Elhamdülillah” diyerek konuşmasını tamamladı.

selyus