Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 10 Mayıs 2015

Başkan Polat’tan “Anneler Günü” mesajı

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat’ın “Anneler Günü” dolayısı ile yayınladığı mesajı İstanbul Takip Haber Sitesi okurlarımızla paylaşmak istedik.

Çok Kıymetli Hanımefendiler,

İnsan kâinatta yaratılan en değerli ve en güzel varlıktır. Yaradılışın vücut bulduğu kadın ise annedir. İnsanların en değerlisi ve kutsal olanıdır. Her canlının anne olanı merhamet ve şefkat ile donatılmıştır. Savaşın ve gözyaşının insanlığın gökyüzünü kararttığı dünyamızda annelerin merhametli ve şefkat bakışları insanlığa tekrar yönelerek insanların arasındaki buzları eritmelidir. Türkiye’mizin ve tüm dünya çocuklarının daha mutlu, daha güvenli yaşayabilmeleri için annelerin elele vermeleri gerekmektedir.

İstisnasız tüm çocuklar anne olan veya anneliği tüm ruhlarında hisseden kadınlarımızın evlatlarıdır. AK Parti artık anaların göz yaşı dinsin, yürekler dağlanmasın, her çocuğumuzun güzel bir hayatı olsun diyerek gecesini gündüzüne katarak çalışmaktadır. Doğudan Batıya tüm milletimizin çocukları ellerinde silah değil kalem tutsunlar, mutluluk ve huzur evlerimizin hakim havası olsun diyerek tüm çocuklarımıza güzel yarınlar bırakabilmek için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Tüm annelerimizin Anneler Gününü kutlar, en içten sevgi ve muhabbetlerimi sunarım.

İffet POLAT

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı

Etiketler:
selyus