Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 29 Nisan 2015

Beykoz’da üye patlaması

Beykoz İlçe Teşkilatı, üye patlaması yaşıyor. İlçenin güçlü kadın kolları ekibi hem saha çalışmalarında hem de AK Noktalarda AK Parti Beykoz İlçesine 12 günde yaklaşık 2 bin üye kazandırdı. Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın öncülüğünde yürütülen bu başarılı çalışma Mayıs ayının sonuna kadar sürecek.

Beykoz İlçe Teşkilatı, üye patlaması yaşıyor. İlçenin güçlü kadın kolları ekibi hem saha çalışmalarında hem de AK Noktalarda AK Parti Beykoz İlçesine 12 günde yaklaşık 2 bin üye kazandırdı. Büyük bir başarı olan bu rakamlar birkaç hafta sonra 10 bin basamaklarını geçecek gibi görünüyor. Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın öncülüğünde yürütülen bu başarılı çalışma Mayıs ayının sonuna kadar sürecek. İlçenin üye sayısını ele aldığımızda ise neredeyse her dört kişiden biri AK Parti üyesi. Bu başarının arkasında ekipleriyle birlikte önceki dönem ilçe başkanı, deneyimli siyaset adamı Adem Sefer, şimdiki İlçe Başkanı Mustafa Gürkan ve geldiği günden bu yana sürekli başarı çıtasını yükselten İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın payı çok büyük.

Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, bu hafta yaptıkları üye formlarını kadın kolları yönetimiyle birlikte Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Güven’e teslim etti. Üye temposunu daha arttırarak İstanbul’da rekor kırmaya hazırlanan Beykoz İlçe Kadın Kolları ekibi, önümüzdeki hafta 1000 üye yapmak üzere çıtayı yükseltti.

 

Etiketler:
selyus