Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Aralık 2016

Başkan Yağcı, Beşiktaş’taki hain terör saldırısını şiddetle kınadı

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, İstanbul Beşiktaş’ta PKK terör örgütü tarafından bombalı araçla saldırıyı kınamak üzere ilçe başkanlık binasında basın açıklaması yaptı.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadı yakınında PKK terör örgütü tarafından bombalı araçla saldırıyı kınamak üzere bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Ataşehir Teşkilatının yoğun ilgi gösterdiği, 11 Aralık Pazar günü ilçe başkanlık binasında Başkan Yağcı’nın gerçekleştirdiği basın açıklamasına AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı, AR-GE Birim Başkanı Gökhan Oruç Önalan, Ataşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Cevat Arzık, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Görgülü, İlçe Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, üç kademe İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve mahalle teşkilatları katıldı.

“TÜRKİYE’Yİ KAOSA SÜRÜKLEME GAYRETİNDELER”

Asırlarca İnsanlık Coğrafyasının sigortası olmuş Anadolu’ya hükmetmenin bedelini kaos, kan ve gözyaşı ile ödetmek isteyenler her daim var olduğunu belirterek basın açıklamasına başlayan AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, “Binlerce yıllık tarihi kahramanlıklarla dolu coğrafyamız zorlu bir süreçten geçiyor. İçerde ve dışarda devletimizin bekasını, ülkemizin birliğini istemeyenler işbirlikçileriyle birlikte hain saldırılarla Türkiye’yi kaosa sürükleme gayretindeler.

Bu hain süreci işletmek üzere geceli gündüzlü çalışan mihraklar dün yine sahnedeydi. İstanbul’umuzun merkezi konumlarından birinde Beşiktaş’ta gerçekleşen hain saldırıda şu ana kadar 38 Şehidimiz ve 155 Yaralımız olduğunu tespit ettik. Terörle mücadelede Güneydoğuda ve ülkemizin sair bölgelerinde başarılı operasyonlara imza atan Türk Polisinin ve Türk Askerinin kararlılığını yıldırmaya, milletimizi bölmeye yönelik bu eyleme misliyle karşılık verecek, hainlerin tuzaklarını boşa çıkaracağız. Milletimiz birlik ve dirlik içinde kenetlenerek bu hain planı bozacaktır. Bu aziz millet polisi ve emniyet güçleri ile birlikte kol kola vatanın bekasını temin edecektir.” dedi.  

“MİLLETİMİZ GÜVENLİK GÜÇLERİNİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEKTİR”

Türkiye’ye meydan okuyanlar, Türkiye’ye tehdit unsuru oluşturacak kim varsa bilmelidir ki; bu millet ordusuyla, polisiyle, korucusuyla, milletiyle vardır ve ebediyen var olacaktır diyen Başkan Yağcı, “Bu ülkenin arkasında kendi vatandaşlarımızla birlikte dünyanın her yerinde yüz milyonlarca kardeşimizin, mazlumların duası vardır.

Türk İstihbaratı ve Türk Polisi bundan önce olduğu gibi bundan sonrada geceli gündüzlü çalışmalarla milletimizin hizmetinde, Milletimizde güvenlik güçlerinin yanında olmaya devam edecektir. Emniyetimizin gayretli çalışmaları neticesinde 2015 istihbarat verilerine göre 423 terör olayı önlenmiştir. Terör ve terörün finansörü uyuşturucu baronlarından çok çekmiş; terörle anılan bir ilçenin sakinleri olarak emniyet güçlerimizin yanındayız.

Gerek Güneydoğu’da bölücü kalkışmaya yönelenlere karşı, gerekse şehirlerimizin kalabalık mekanlarında bir kısım hainlerin tetikçiliğine soyunanlar, bunlarla ittifak edercesine söylemlerde bulunanlar bu milletin gazabından korksunlar. Milletimiz; bu eylemlerin failleri DEAŞ, DHKPC, PKK, PYD, FETÖ yada hangi terör örgütleri olursa olsun ve sonu nereye giderse gitsin misliyle karşılığını göstereceğimizden emin olmalıdır.

Son terörist ortadan kalkıncaya kadar; silahlı kuvvetlerimizin ve polisimizin gazabı onların ensesinde olacaktır. Ordumuzun Suriye ve Irakta DEAŞ VE PKK’ya karşı yürüttüğü operasyonlar neticesinde eş zamanlı olarak şehirlerimizde polisimizin gerçekleştirdiği operasyonlar Türkiye’yi köşeye sıkıştırmak isteyen mihrakların oyununu bozmuştur.” şeklinde konuştu. 

“CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ÖNDERLİĞİNDE YÜKSELMEYE DEVAM EDECEĞİZ…”

Konuşmasına devam eden Yağcı, “İçerde ve dışarda işbirlikçileriyle karanlık eylemlere bulaşanlar, taşeronlar ve terör patronları bilsinler ki; 2023 hedeflerimize ulaşma konusundaki kararlılığımız, karşılaştığımız her badireden sonra daha da perçinlenmiştir.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde yükselmeye devam edeceğiz…

Ne yaparsanız yapın…

“Başaramayacaksınız, milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka boyunduruk vuramayacaksınız, bin yıldır yürüdüğümüz bu yoldan bizi geri döndüremeyeceksiniz, ülkemizi hedeflerinden vazgeçiremeyeceksiniz.

15 Temmuzda bu milleti milletin silahlarıyla haince durdurmaya çalışanlar; birlik ve beraberlik içindeki milletimizce akamete uğrayınca; finansal dalgalanmalarla milletimize diz çöktürmeye çalıştılar.

Bu necip millet Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde ekonomik dalgalanmalarda geçit vermedi. Hain emellerine ulaşmak için her yolu mubah sayan şer odakları bu kez de toplumun sinir ucuna dokunarak infial oluşturma arzusuyla menfur bir saldırı gerçekleştirdiler.

Fakat bu milletin sağduyusunun çok şeylere galip geldiğini unuttular. Milletçe birlik ve beraberlik içinde yol almaya devam edeceğiz. Onun için ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ diyoruz. ‘Böyle yürüyeceğiz’ diyoruz.

Bunlar sanıyorlar ki her saldırıda biz biraz daha zayıflıyoruz. Hayır, tam aksine her saldırıda biz daha güçleniyoruz. Tam tersine bir oluyoruz, iri oluyoruz, diri oluyoruz, kardeş oluyoruz, hep birlikte Türkiye oluyoruz.” diye konuştu. 

“BİZ BU YOLA KEFENİMİZİ GİYEREK ÇIKTIK”

Bu ülkenin tüm fertleriyle bu Aziz Millet her türlü badireden zaferle çıkacağını, bu aziz millet tarihteki yerini yeniden alacağını, mazlumların hamisi, medeniyetin banisi olmaya devam edeceğini söyleyen İlçe Başkanı Yağcı, “Aziz Ataşehirliler diyerek konuşmasına devam eden Başkan Yağcı, “Terörün her türlüsünü başta Ataşehir olmak üzere Ülkemizden hep birlikte atacağız. Hep birlikte bir ve beraber olarak bu badirelerden zaferle çıkacağız.

Bu vesile ile Şehitlerimize Rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Onların evlatları artık Türkiye’nin evlatları olmuştur. Onlar asla yalnız olmayacaklardır. Gazilerimize acil şifalar diliyorum.

Biz Ataşehir AK Parti Teşkilatı olarak maziden aldığımız güçle her türlü badirenin üstesinden gelmek için bu kutlu yolda Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ında dediği gibi, bizim için bu yolda şehadet şerbetini içmeyi büyük bir onur olarak görüyoruz.. Çünkü biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık.” diyerek konuşmasını tamamladı.  

selyus