Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 6 Aralık 2018

Beykoz Belediye Meclisi’ne kimyager aday adayı: Hümeyra Şimşek,

Beykoz Belediye Meclis Üyeliği için Beykoz İlçe Kadın Kolları Mahalle yönetiminden genç bir bayan, aday adayı oldu. AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’na giden Kimyager Hümeyra Şimşek, Belediye Meclis Üyeliği için müracaatını yaptı. Aday adaylık dosyasını İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’a teslim eden Hümeyra Şimşek, çok heyecanlı ve mutlu olduğu gözlendi.

İlçe binasında kısa bir açıklama yapan Şimşek, “Büyüklerim takdir ederde listeye girip meclis üyesi seçilirsem, çok sevdiğim Beykoz’umuz için elimden geleni yapacağım. Beykoz için daha iyisi ne olacaksa ben orada olacağım. Ben, siyasi büyüğüm Kadın Kolları Başkanımız Gaye Zayıf hanıma yakın ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim. Ayrıca diğer tüm ekibe teşekkür de ederim” dedi.

Tecrübeli siyaset kadını AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, heyecanlı ve hevesli aday adayı Şimşek’e nasihat ederek kendisini motive etti.

HÜMEYRA ŞİMŞEK KİMDİR?

Beykoz’da 1995 yılında dünyaya gelen Hümeyra Şimşek, İlkokul, ortaokul, liseyi Beykoz’da okudu. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinden Kimyager olarak mezun olan Şimşek, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

selyus