Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Nisan 2015

Beykoz’da durmak, yorulmak yok

Beykoz İlçesi’nde hareketli bir gün yaşandı. 7 Haziran Genel Seçimleri için çalışmalarını yoğun bir tempoda yürüten Beykoz Teşkilatında bugün göze batan en önemli çalışma ise kadın kollarının 450 üye yapması oldu.

Beykoz Teşkilatı sabah başlattığı çalışmalarını gecenin bir yarısına kadar sürdürüyor. Sabah ana kademe, kadın ve gençlik kolları, meclis üyelerinden oluşan ekipler, kendileriyle saha çalışması için gelen milletvekili adaylarıyla birlikte yoğun bir temponun içine giriyorlar. O tempoda başlayan saha çalışmalarında seçmenle çok güzel diyaloglar kuruluyor. Yoğun çalışmaya alışık olan Beykoz Teşkilatı için farketmiyor. Özelliklede kadın kolları her işin üstesinde geliyor. Gaye Zayıf kadın kolları başkanlığına seçildikten sonra kurduğu güçlü kadrosuyla gözle görülür başarılı çalışmalar ortaya çıkıyor. Kadın Kolları bir yandan saha çalışmasına ekipleriyle destek verirken diğer yandan da mahallelerde AK Noktalarda yoğun bir şekilde üye çalışması yaptılar. Yoğun çalışmanın meyvelerini alan kadın kolları tam 450 üye yaptı. Kadın kolları bununla da kalmadı ve çat kapı ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla yakinen ilgilendiler.

Bugünde, tüm kademeleriyle Beykoz Teşkilatı ayağa kalkarak bereketli bir çalışma yapıldı. Tüm çalışmaların başında olmanın gayreti içinde olan Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu’nun teşkilatlara tecrübesiyle tam destek verdiği görülüyor. Öte yandan Beykoz’a gelen Milletvekili ve milletvekili adayı Osman Boyraz ile milletvekili adayı Coşkun Koç, teşkilatla birlikte ilçenin altını üstüne getirdiler.

Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan’ın öncülüğünde yürütülen SKM çalışmaları başarılı bir şekilde devam ederken, bunca yoğunluğa rağmen bir taraftan da mahallelerin danışma meclisleri yapılıyor.

Çalışmalara zaman zaman eşlik eden Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, ekiple birlikte semt pazarını gezerek esnafla hasbihal etti.

Gündüz olağanüstü bir performansla çalışan tüm ekip saat 20.00’de Beykoz Belediyesi’nin düzenlediği Kutlu Doğum programına katıldılar. Programa ayrıca, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, ilçenin ileri gelen bürokratları ve Beykozlular katıldı.

Gecede, Dini kum sanata gösterisi, Serdar Tuncel şiir dinletisinin ardından Ahmet Özhan konseri ile salondakilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.  

Ahmet Özhan’ın birbirinden güzel eserleri okumasının ardından gece sona erdi.

 

Etiketler:
selyus