Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Nisan 2015

Şengül Yiğit’ten Tuzlalı kadınlara eğitim

Tuzlalı AK Kadınlar çok şanslı. AK Kadınlar, Türkiye’nin önde gelen marka ismi Şengül Yiğit’ten insan ilişkileri alanında ‘Teşkilat İçi Eğitim’i aldılar.

Davranış Bilimleri Uzmanı, ASPB ATHGM AEP FORMATÖRÜ İstanbul Kadın Platformu Derneği Başkanı, Şengül Yiğit, AK Parti Tuzla Kadın Kolları Teşkilatına ‘Teşkilat İçi Eğitim’i verdi.  Çok verimli geçen eğitim bu sezonun son dersiydi. Kadınların insanlarla olan iletişimleri üzerinde duran Yiğit, Tuzlalı AK Kadınların çabuk algılamalarından ayrıca memnun kaldı.

Eğitimlerden son derece memnun kaldıklarını belirten AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, “Eğitimin yaşı olmaz diyerek her alanda Tuzla olarak eğitime destek verdik…Şengül Yiğit hocamızla bu eğitimleri düzenli olarak gerçekleştirdik. Teşekkürler Şengül Yiğit Hocam, teşekkürler desteğini bizden esirgemeyen Tuzla Belediye Başkanımz Dr. Şadi Yazıcı ve değerli eşleri Dr. Fatma Yazıcı”

Şengül Yiğit Hocayla teşkilat içi eğitim konulu son derslerini bugün gerçekleştirdiklerini ifade eden Tuzlalı AK Kadınlar, “Şengül Yiğit hocamızın derslerinde hem eğlendik, hem öğrendik, hem de hüzünlendik. Hocamız gibi bir eğitim duayeninden öğrendiklerimiz, keşfettiklerimiz sadece aktif siyasetimize değil özelimize hayata bakışımıza ve hayallerime çok şey kattı. Daha motive ve daha prensipliyiz. Hocamızla en yakın zamanda yeniden biraraya gelmek nasip olur inşallah” dediler.

Etiketler:
selyus