Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Nisan 2016

Beykoz Teşkilatı civa gibi

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı, “Afyon İstişare ve Motivasyon Kampı” düzenledi. 1-3 Nisan tarihleri arasında Afyonkarahisar’da gerçekleşen ve çok verimli geçen kampta teşkilatlara biryandan moral-motivasyon yüklendi, bir yandan da daha iyi neler yapılabilir, oy yüzdeleri yukarılara nasıl çekilebilir diyerek Beykoz masaya yatırıldı.

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı, “Afyon İstişare ve Motivasyon Kampı” düzenledi. 1-3 Nisan tarihleri arasında Afyonkarahisar’da gerçekleşen ve çok verimli geçen kampta teşkilatlara bir yandan moral-motivasyon yüklendi, bir yandan da daha iyi neler yapılabilir, oy yüzdeleri yukarılara nasıl çekilebilir diyerek Beykoz masaya yatırıldı. İlçe Başkanı Av. Mustafa Gürkan’ın öncülüğünde gerçekleşen kampa Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Güler, üç kademe ilçe yönetimleri, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları, mahalle yönetimleri ve eski teşkilat mensupları katıldı.

“Afyon İstişare ve Motivasyon Kampı” ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Av. Mustafa Gürkan, “Son üç seçimde oyumuzu artırdık. İlerki seçimlerde hedefimiz çıtayı dahada yukarılara çıkarmak. Bundan sonra Beykoz’da daha başarılı olabilmek için daha programlı çalışmalıyız. Bunun için bir kaynaşma ve istişare toplantısı gerekiyordu. Bizde teşkilatımızın geniş çaplı katılımıyla gerçekleştirdiğimiz kampta ilçemizle ilgili her kimin ne düşünce varsa not ettik. Belediyeyi ilgilendirenleri Yücel başkanımıza, bizi ilgilendirenleri de biz not ederek verimli bir üç gün geçirdik” dedi.

Haber/Fotoğraf: Sevgi Meydancı

selyus