Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 17 Mart 2016

Beykozlu kadınlardan dağların aslanlarına “Anne Kokulu Mektup”

Vatan için gerekirse, dağlarda yaşayan ey şanlı askerim sen bir tanesin diyen AK Parti Beykoz ilçe Kadın Kolları, “Anne Kokulu Mektup” kampanyası başlattı.

AK Parti Beykoz ilçe Kadın Kolları, “Anne Kokulu Mektup” kampanyası başlattı. Askerlerimize dualarıyla birlikte yanlarında olduklarını hissettirmek için böyle bir çalışma içine giren Beykoz’un AK Kadınlarının bu kampanyası büyük ilgi görmesi bekleniyor. 23 Mart Çarşamba gününe kadar sürecek olan bu projeye destek vermek isteyen Beykozlu hanımlar AK Parti İlçe Başkanlık binasına bırakabilir, yâda ulaştırabilirler.

Bu son çalışmayla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Beykoz ilçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “AK Parti Beykoz ilçe Kadın Kolları olarak içimizin, yüreğimizin yandığı şu günlerde “ANNE KOKULU MEKTUP”larımızla dağların aslanlarına, anne kuzularına yanlarında olduğumuzu hissettirmek, duygularımızı paylaşmak, dualarımızı yollamak istedik. Bu duyguları bizimle paylaşan Beykozlu tüm kadınlarımızı da mektuplarıyla projemize davet ediyoruz” dedi.  

selyus