Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Kasım 2021

Beykoz’un AK Kadınları İstanbul Boğazında moral depoladı

AK Parti Beykoz Kadın teşkilatları, İstanbul Boğazını gezerek moral depoladı.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın öncülüğünde Üsküdar Belediyesi Valide Sultan Gemisinde gerçekleşen programa AK Parti Giresun İl Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Makbule Hacıkasımoğlu, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammet Hanefi Dilmaç, Üsküdar Belediyesi Başkan Danışmanı Belediye Meclis Üyesi Esat Kalay ile Beykoz Kadın teşkilatları katıldı.

Programda bir konuşma yapan AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “Bu muhalefettekiler kim gitsin diye uğraşıyorlar? Recep Tayyip Erdoğan.. Başka hiçbir düşünceleri yok. Ne memleket, ne millet, ne vatan, ne bayrak.. Recep Tayyip Erdoğan gitsin de gerisi önemli değil. Buna izin verecek miyiz? Tabii ki hayır.

2023 ve 2024 seçimleri için canla başla çalışarak Cumhurbaşkanımıza ve partimize sahip çıkacağız.

Biz bu muhalefetin algıları ve yalanlarını doğrularımızla yok edeceğiz inşallah. 80 yılda yapılamayanı cumhurbaşkanımızın sayesinde 20 yılda yaptık. Onların bozuk zihniyetine rağmen ülkemizi kalkındırmaya ve yüceltmeye devam edeceğiz.

Bildiğiniz üzere onlar İstanbul Havalimanına, 3. Köprüye, Avrasya’ya, Marmaray’a karşıydılar. Yine onlar Kanal İstanbul’a da karşılar. Şimdi de Beykoz Millet bahçesine karşı çıkıyorlar. İçinde millet kelimesi geçen her şeye maalesef karşılar” dedi.

Boğaz turunda ayrıca AK Parti Giresun İl Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Makbule Hacıkasımoğlu, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammet Hanefi Dilmaç, Üsküdar Belediyesi Başkan Danışmanı Belediye Meclis Üyesi Esat Kalay birer konuşma yaptılar.

selyus