Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Mart 2022

Beykoz’un bilge siyasetçisi “Tenekeci Muhammet”, alkışı fazlasıyla hak etti

AK Parti Beykoz İlçe Danışma Meclisi gerçekleşti. Yücel Çelikbilek Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen “Yerel Yönetimler Gündemli” Danışma Meclisi’ne İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’de katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından teşkilat mensuplarının dilek ve temenniler bölümünde söz alan “Tenekeci Muhammet” lakaplı teşkilat mensubu Muhammet Yüksel, AK Parti’nin Genel Başkan Yardımcılarını aratmayacak, özgüven ve bilgi dolu bir konuşma gerçekleştirdi.

“TENEKECİ MUHAMMET”, BİRİKİMİYLE KÜRSÜYÜ DOLDURDU

Son 20 yılda AK Parti’nin yaptıklarını kendi tarzıyla özetleyen Muhammet Yüksel, “Arkadaşlar, siz öyle bir devrim yaptınız ki, öyle bir hizmet yaptınız ki, bunu anlatmaya kalksak saatler bize yetmez. Zaman yetmez. Ama bir şey söylüyorum, hepimiz ölümlü dünyada yaşıyoruz. Siz Taksim Camii’ni yaptınız. Siz Ayasofya Cami’ni açtınız. En önemlisi de meclisten kovulan benim türbanlı bacımın kızını dünya devlet liderlerinin içinde tercümanlık yaptırdınız. Allah sizden razı olsun” dedi.

“DEVLET DAİRELERİNDE “ALLAH” DİYENİ KOVUYORLARDI”

Konuşmasını sürdüren “Tenekeci Muhammet”, “Arkadaşlar, bu teşkilatın yaptıklarına başkalarının hayalı yetmez, hayali… “Yapturmazuk” partisi (CHP) arkadaş Beykoz’da yurt yapacağız, yurta karşı çıktılar. Devlet dairelerinde “Allah” diyeni kovuyorlardı. Öyle değil miydi? Allah’ım bana bugünleri gösterdiği için bu güzel teşkilata teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun” şeklinde konuştu.

selyus