Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Nisan 2019

Binali Yıldırım’dan önemli açıklama!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, açıklamalarda bulunmak üzere AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geldi.

Burada bir açıklama yapan Binali Yıldırım, “Seçimler ülkemize ve İstanbul’a hayırlı olsun. Tabi birçok yerde sonuçlar açıklandı. İstanbul için henüz sayım devam ediyor. Şu an itibarıyla 14 sandık daha sayılacak ve geldiğimiz nokta da yaklaşık olarak 25 bin civarında rakip aday bizden daha fazla oy almış gözüküyor. İstanbul’da 319.500 iptal oy da var. 31 bin 136 sandık var. Her sandıktan bir tane oy yanlış yazılmış olsa bu 31 bin 136 eder ki bu da aradaki farktan daha fazladır. Şüphesiz YSK mazbatayı kime verirse başkan o olacak biz tebrik etmesini biliriz, ancak sürecin de devam ettiğini söylemekte fazla var.”

“OY VEREN, VERMEYEN İSTANBULLU HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Biz ilk olarak resmi olmayan sonuçları belirledik ve dün akşam itibariyle elimize gelen sonuçlara göre çıktık sonuçları açıkladık. Ondan bu tarafa yaşanan gelişmeler bizim için de yeni sonuçlardır. İstanbul halkının takdiridir. Oyu veren İstanbullulardır. Onların takdiri başımızın gözümüzün üstündedir. “İstanbullu söyleyeceğini söylemiştir. Oy veren, vermeyen İstanbullu hemşehrilerime teşekkür ediyorum Güzel bir seçim oldu. Teşkilatımız Cumhur İttifakı olarak AK Parti ve MHP il başkanlıkları, teşkilatımız, kadın ve gençlik kollarımıza kadar bütün teşkilatlar canla başla çalıştıl ve süreci tamamladık. Bu vesileyle bütün yol arkadaşlarıma özellikle teşekkür ediyorum. Hayatım boyunca milletime yararlı işler yapmak için gayret ettim. Bundan sonra da konumum ne olursa olsun, aynı şekilde ülkeme, milletime, hizmet etmeye devam edeceğim. Sabah

selyus