Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 21 Kasım 2021

Cafesiyet’ten Hüseyin Adil Yelkenci’ye “Onurlu Gazeteci” ödülü

Cafesiyaset.com Haber Sitesi, 20 kuruluş yıldönümünü kutladı.

Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde görkemli bir törenle gerçekleşen kuruluş gecesinin ev sahipliğini ve sunuculuğunu Cafesiyaset’in Genel Yayın Yönetmeni Halil Öztürk yaptı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen programa AK Parti İstanbul Milletvekili Doktor Ravza Kavakçı Kan, Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Profesör Doktor Edibe Sözen, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve 1. Bölge Seçim İşleri Başkanı Avukat Aydoğan Ahıakın, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir, Üsküdar Belediyesi Başkan Danışmanı ve Belediye Meclis Üyesi Esat Kalay, İstanbul Takipti Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci, Akit Televizyonu Derin Kutu Program Yapımcı ve Moderatörü Sabri Balaman, Gazeteciler Erem Şentürk, Hikmet Genç, Hilal Kaplan, Sorulara Sorunlara Tercüman Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi Nimet Kartal ve daha bir çok konuk katıldı. katıldı.

Bir çok siyasetçi ve gazetecinin ödül aldığı gecede ayrıca İstanbul Takipti Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci, “Onurlu Gazeteci” ödülünü Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın elinden aldı.

Gecenin ev sahibi Cafesiyaset’in Genel Yayın Yönetmeni Halil Öztürk, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği 20 kuruluş yıldönümü programında kendisini yalnız bırakmayan konuklara teşekkür etti.  

Gecede söz alan ve mesleğinin zorluklarından bahseden İstanbul Takipti Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci, kendisini ödüle layik gören Cafesiyaset’in Genel Yayın Yönetmeni Halil Öztürk’e teşekkür etti. 

selyus