Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Mart 2015

CHP İstanbul 1. Bölge SKM Maltepe’de açıldı

Maltepe’de bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın’ın katılımıyla coşkulu bir törenle açıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi coşkulu bir törenle açıldı. CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın’ın katılımıyla gerçekleştirilen tören için yüzlerce kişi Maltepe’de bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’ne akın etti. İl Başkanı Karayalçın, hukuka ve demokrasiye inanan herkesin bir araya gelmesi gerektiğini belirterek, “En geniş birliktelik en büyük çatıda olur. O yüzden gelin CHP’de birleşelim, gelin 7 Haziran’da AKP iktidarını hep birlikte devirelim” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı, 7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek genel seçimler için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında İstanbul’un 3 bölgesinde koordinasyon merkezleri açmayı hedefleyen CHP İstanbul İl Başkanlığı, 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’nin ardından bugün de 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı. Seçime kadar bölgelerde yapılacak siyasi çalışmaların ana üssü olacak İstanbul 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi, bugün gerçekleştirilen coşkulu açılış töreniyle Maltepe’de faaliyetlerine başladı. 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış töreninde konuşan İl Başkanı Murat Karayalçın, “7 Haziran’da İstanbul’da 1. Parti olacağız, olmalıyız. İstanbul’da 1. Parti olalım ki, AKP’yi Türkiye’de devirelim. Gelin 7 Haziran’da sandıklara birlikte gidelim, birlikte girelim. En geniş birliktelik en büyük çatıda olur. CHP’de birleşelim, gelin 7 Haziran’da AKP iktidarını hep birlikte devirelim” dedi.

Açılış törenine CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Ali Cihat Işık, Şerdıl Dara Odabaşı, Semra Engin, Cemal Coşkun, Mehmet Aslan, Ali Fatinoğlu, Mehmet Diribaş, Çağdaş Murat Sabancı, Veli Coşkun, Sait Yılmaz ve Ali Mutlu Köylüoğlu da katıldı.

Açılış töreninin ardından CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ve CHP İstanbul 1. Bölge Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Cihat Işık, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adaylarıyla toplantı yaptı. Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden vatandaşlar ise kafeterya bölümünde gerçekleştirilen kokteyle katıldı.

Etiketler:
selyus